- Okula Uyum Sorunları ,
Gessell Gelişim Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Sevim Acer Bakul
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
me...
Oğlumu o kadar çok seviyorum ki bazen "keşke annesi o olsaymış belki hikayesi farklı olurdu" diyorum. Oğlum için verdiğim en doğru karar bıkmadan, usanmadan, ağlayarak kolumun altında onu Sevim Hocaya taşımaktı. Kendisinden çok şey öğrendim, öğreniyorum ve öğreneceğim biliyorum. Size söylediği her şey sayısız defa süzgeçlerden geçip, düşünülüp o şekilde ağzından çıkıyor. Sadece çocuğu değil çocuk için aileyide düşünüyor. Özel, farklı bir ruh ve yaşasın işi çocuk.. Bu yolda birilerine güvenmeye ihtiyacınız var yoksa yol bitmiyor. Bazen yol arkadaşı, bazen de rehber gerekiyor.
Çocuğumdaki ilerlemeyi gördükten sonra iyi ki ve keşke dedim. "İYİ Kİ bulmuşuz.. KEŞKE daha önce bulsaydık"• Sevim Acer Bakul • Diğer •
K
kü...i
Sevim Hanımla öğrencim için iletişime geçmiştim gerek bilgi ve donanımı gerek empati ve sempati yeteneğiyle öğrencime oldukça iyi geldi olumlu dönütler aldık. Seans sonrası değerlendirmeler ve yaptığı raporlamalar aileye oldukça iyi bir yol haritası çizdi. Ailelere tavsiye ederim hem özel gereksinimli çocuklar için hem de öğrencilerin eğitim programları hakkında bilgi verecek donanıma sahip.
• Sevim Acer Bakul • Diğer •
Sevim Acer Balkul
Güzel görüşleriniz icin teşekkür ederim hocam. Sevgiler...
Ü
ül...r
8 yaşındaki oğlumun yemek yerken zorlanıyor kusuyor ve öğürüyordu şimdiye kadar değişik yerlere gittik hiçbir ilerleme kaydedememiştik sonra Sevim hanımla tanıştık.Bize çok iyi geldi.Oğlum 3 haftadır ne kusuyor nede öğürüyor üstelik domates bile yemeye başladı.Sevim hanım sayesinde artık sofralarımız daha huzurlu.sevim hanıma istediğim herzaman ulaşabildim her sorumu cevapladı.İşini severek yapan biri
• Sevim Acer Bakul • Randevu •
Sevim Acer Balkul
Ger bildiriminiz icin teşekkür ederim. Cok daha sağlıklı ve mutlu günleriniz olması dileğiyle...
m....n
Sevim hanımla yollarımız anasınıfına giden oğlumun okula gitmek sürecinde sorun yaşamasıyla kesişti.
Oğlum ilk seans itibariyle çok severek gidip gelmeye başladı , hiç yabancılık çekmedi.Hatta seans aralarımız uzadıça da Sevim ablasını ve onunla sohbeti özlemeye başladı.Gidemedigimiz zamanlarda telefonla desteğini de hiç eksik etmedi Oğlum ile ilgili bize gösterdiği yolda hızla ilerlemeye başladık , eşim ve benim için de ayrıca destek vedi Seanslarımıza devam ediyoruz, iyiki karşılaştık Sevim hanım• Sevim Acer Bakul • Aile Danışmanlığı •
Sevim Acer Balkul
Geri bildiriminiz icin teşekkür ederim. Herseyin gönlünüzce olmasını dilerim
be...l
4 yaşında kızımda aniden beliren agresif davranışlar yaşamaya başladık. 4yaş sendromu sandık önce ve müdahale etmedik. Süreç 1,5ay kadar uzadı ve hemen destek almamız gerektiğini düşündük. Tesadüfen Sevim Hanımı buldum. İyiki bulmuşuz. Kızımın anne bağımlılığı olduğu teşhisini ikinci seansında belirledi ve çözüm üzerine her hafta görüşmeye başladık. Git gide daha iyi olduk. Benim için çok zor bir süreçti ve bu süreçte Sevim Hanım sadece kızıma değil eşimle bana da yol gösterdi çok destek oldu. Oyun terapisi alacağız derken ailecek terapi gördük sanki :) Desteklerini hiç esirgemeyen bu güler yüzlü iyi kalpli insana çocuğunuzun psikolojisini gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. İstanbul’a geçtiğimiz için terapilerimiz yarım kalmasına rağmen kızımdaki iyileşme mucize gibi geldi bize. Uzaktanda olsa haberleşiyoruz seansları bitse bile sevgisi bitmeyen Sevim Hanım iyiki varsınız.
• Sevim Acer Bakul • Oyun Terapisi •
Sevim Acer Balkul
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Görüşürüz benim için çok değerli Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim
ay....
Sevim hn gayet konusunda uzman, tecrübeli ve konuksever.
Oğlum Berk'in zeka testi için gittik. Memnun ayrıldık.
Bize bir yol haritası niteliğinde rapor çıkardı.
Bizim beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı hocamız.
Kendisine başarılar diliyorum.• Sevim Acer Bakul • Cattell 2a Zeka Testi •
Sevim Acer Balkul
Memnun kalmanıza çok mutlu oldum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
b....
Çocuğum yaşıtlarından gerideydi. Sevim hanımda iletişime geçtik ve bize çok yardımcı oldu. Dikkat süresi ve akranlarıyla iletişimi arttı. Bizim de neler yapabileceğimiz konusunda çok açıklayıcı örnekler vererek destek sağladı.
• Sevim Acer Bakul • Aile Danışmanlığı •
Sevim Acer Balkul
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
Sevim Acer Balkul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevim Acer Balkul, Çocuk Gelişimi. Size Sevim Acer Balkul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Benton Görsel Bellek Testi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Cattell 2a Zeka Testi.
Sevim Acer Balkul adresi nerede?Sevim Acer Balkul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkkuyusu, 3153 Sk., No: 12 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevim Acer Balkul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevim Acer Balkul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevim Acer Balkul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevim Acer Balkul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sevim Acer Balkul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevim Acer Balkul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevim Acer Balkul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevim Acer Balkul hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sevim Acer Balkul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.