Op. Dr. Seyhan KOCABAŞ, Dünyagöz Adana Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Tedavi alanları arasında; genel göz muayenesi, okuloplastik cerrahi / Botulinum toxin uygulamaları, katarakt ve göz içi lensi, refraktif rerrahi, tıbbi retina bulunmaktadır.

Üyesi Olduğu Dernekler:
Türk Tabipler Birliği (TTB)
Türkiye Oftalmoloji Derneği (TOD)

Dünyagöz Adana

Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesii No:37-A, Seyhan 01160

• Sigortası olan hastalar

Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesii No:37-A, Seyhan

Dünyagöz Adana

• G

Seyhan Bey'i kendi araştırmalarım sonucu buldum. Duyduğum başarılı ameliyatlarından ve deneyiminden dolayı onu seçtim. Miyop gözlük kullanıyordum -5,5 derece, Smile pro ameliyatı oldum. İlk gün ağrılarım oldu. Ertesi gün normal hayatıma devam ettim. Ameliyatım ve tedavim çok başarılı geçti, kendisi çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyor.

• Y

Seyhan Bey'e internetten araştırarak ulaştım. Tedavi öncesi gözümü iyice kontrol etti. Tedaviye uygun olduğunu paylaştı. 2 farklı yöntemin artı eksilerini paylaştı. Hangi yöntemle operasyon olacağıma dair faydalı bilgiler verdi. 4 - 4.5 numara miyop'tum. Smile yöntemi ile lazer tedavisi ile numarayı sıfırladı. Operasyon çok kolay geçti. Sorunsuz sıkıntısız geçti. Operasyonun ertesi gününde tekrar ziyarete gittik. Kontrolden sonra hayatıma kaldığım yerden devam edebildim. Seyhan Bey'i kesinlikle tavsiye ederim.

• I

Seyhan Hocam'ı eşim bir arkadaşı vasıtasıyla buldu. DSR ameliyatı olacaktım ancak ameliyatı erteledim. Daha sonra Seyhan Hoca ile konuştuk, ikna oldum ve ameliyatımı yaptırdım. Şu an çok rahatım. Tavsiye ederim.

• B

30 Nisan 2025 tarihinde lazer ameliyatı oldum Seyhan Kocabaş hocamıza muayeneden ameliyat sonuna kadar ilgilisi ve alakası eksik olmadı.Çalisanlarda güler yüzlüydu.Ameliyattan sonrada beklediğim gibi ağrı olmadı. Seyhan hocamizdan Allah razı olsun.

• Dünyagöz Adana Diğer  •

• C

Tavsiye uzerine Lazer ameliyatı sebebiyle seyhan hocaya başvurdum ameliyat gayet başarılı geçti öncesinde ve sonrasında ayrintili açıklama yaptı. Gayet memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.

• Dünyagöz Adana Randevu  •

Gözde kayma sorunum vardi ilk ameliyatını 5,5 yaşlarında oldum ergenlik döneminde gözdeki kaymamdan rahatsız oldugum için tekrardan ameliyat olmaya karar verdim doktor beyi bir tanıdığımız önerdi bunun üzerine randevu aldık ve 2.ameliyatimi oldum sonuçtan memnunum doktor bey cana yakın ve arkads canlısı calisanlarin ilgiside mükemmel ve dakikler

• Dünyagöz Adana Randevu  •

Ben yıllardır farklı doktorlara gittim miyop dediler, katarakt demediler, gözlük yazıp yolladılar gözüm artık göremez hale geldi. Sağ olsun allah razı olsun Seyhan Bey'e gittim teşhisi koydu şu an gözlerim de iyi görüyor katarakt ameliyatı oldum. Dört dörtlük bir insan, yaklaşımı bir arkadaştan farksız.

•  •

Biz kendisinden çok memnunuz, çok ilgili, alakalı, sürekli kontrol etmesi, telefonla bilgi vermesi güzel kendisine teşekkür ederiz katarak ameliyatımızı gerçekleştirdi. Şu an çok iyi durumumuz hiç gözlük kullanmıyoruz her zaman öneriyoruz kendisini.

•  •

Miyop rahatsızlığımdan dolayı ilkokuldan beri gözlük kullanıyordum.Doğum sonrası lazer ameliyatı oldum.Gayet memnun kaldım, gözüm de sıfırlandı.Göz kuruluğu veya komplikasyonlar olur diye korkmuştum ama herhangi bir problem yaşamadım.Operasyondan 1 hafta sonra kontrole gitti.Sonrasında da ihtiyacım olmadı.İletişimim kolay oldu, kendimizi rahat anlattık.Bizi iyi anladı.Ben sormadan aklımda olan herşeyi söyledi.

• K

Başka göz doktorunun farketmediği şikayetimi dikkatli şekilde inceleyerek farketti.Nörolojik hastalığımı gözümden farketti.Bu konuda çok dikkatli ve bilgili birisi.Kendisi de tedavi uyguladı.Göz kuruluğu ve göz numaralarımla alakalı tedavi uyguladı.O şikayetlerim azaldı, baya tetkik yaptı.Ben 35 yaşındayım, eşim ve çocuğum için birçok doktora gittik.En iyisi Seyhan Bey diyebilirim. Çocuğumun operasyonunu da kendisi yaptı. Birçok şeye bütünsel bakıyor.Ben yakınlarıma tavsiye ettim:Seyhan Bey'e operasyon olup memnun kalan birçok yakınımız oldu.