MECBURİ HİZMETİMİ TAMAMLADIKTAN SONRA YURTDIŞINDA ÖZEL BİR HASTANE İLE ANLAŞTIM.
KATAR ÜLKESİNDE HALEN FAALİYET GÖSTEREN TURKISH HOSPİTAL DA ÇALIŞMA İMKANIM OLDU.BU VESİLEYLE DÜNYANIN FARKLI ÜLKELERİNDEN SAĞLIK PROFESYONELLERİ İLE ÇALIŞMA İMKANIM OLDU VE MESLEKİ ANLAMDA YENİ TECRÜBELER EDİNDİM
Hakkımda
- Böbrek Taşı
- Prostat Büyümesi
- Prostat Kanseri
- Böbrek Hastalıkları
- Testis Kanseri
Doktor Muayenehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
el...n
26 temmuz 2025 tarıhınde oğlumun sünnetinı Seyit hoca yaptı çok kaygılıydım ılgı ve alakası yaklaşımı hepımızı çok rahatlattı ve harıka bır süreç gecırdık ıyı kı kesısmıs yollarımız
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
ts...9
Başka bir hastanede bana çok korkutucu seyler söylenmesine rağmen kendisine gittiğimde beni çok güzel şekilde bilgilendirdi ve verdiği tedaviden çok fayda gördüm
• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • •
Seyit Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyit Özdemir, Üroloji. Size Seyit Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Seyit Özdemir adresi nerede?Seyit Özdemir adresini belirtmedi. Seyit Özdemir yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Seyit Özdemir adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyit Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyit Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seyit Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Seyit Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seyit Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyit Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyit Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seyit Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Seyit Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.