Merhaba ben Op. Dr Sibel Sevinç Pekdemir; Kadın Hastalıkları alanında hizmet vermekteyim. Hastalarımı kendi muayenehanemde görmekteyim.
- Genital iltihap ,
- Ağrılı Adet ,
- Menstrüel bozukluklar ,
- Doğum Sancıları ,
- Vajinal Akıntı ,
Fatih Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No: 14 K:2 D:15 Liva Rezidans Devlet Hastanesi Karşısı, Edirne 22030
- Sigortası olan hastalar
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Kısırlık
Op. Dr. Sibel Pekdemir Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
İkili Tarama Testi
İnfertilite Cerrahi
İnfertilite ve Tüp Bebek
gü...k
2. hamileliğim ve doğumumda Sibel Hanım doktorumdu, 3.ye hamileyim tekrar tercihim kendisi o kadar güler yüzlü, insanı o kadar motive ediyor ki bu zor dönemlerde ilaç gibi geliyor. İnsani yanını çok seviyorum kapıdan girerken hoş geldin canım demesi bile insanın içini ısıtıyor. Kendisini çok seviyorum. Tüm gebelere tavsiyemdir.
• Özel Ekol Hastanesi • Diğer •
s....2
Müthiş çok anlayışlı güler yüzlü ilk doğumu o yaptırdı çok iyi ikinciyede ona gidicem süper herkese öneririm
• Özel Ekol Hastanesi • •
Ü
ül...i
sibel hanımla 2002 yılında tanıştım.Hastası oldum.Çok iyi çok güleryüzlü.Hasta olarak yanında rahat hissettiriyor.Bebeğim olmuyordu sorunlarım vardı ama sağolsun sibel hanım sayesinde bu muradıma erdim 12 yaşında kızım var şimdi.Oğlumdada sibel hanımı tercih ettim.Gerçekten çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor..Tüm anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere tavsiye ederim.Allah razı olsun sibel hanımdan....
el....
Ben 2011 yilinda tavsiye uzerine sibel hanimla tanistim.iyiki tanidim onu dogumum cok iyi gecti.ilgi alaka cok iyiydi.2.gebeligim hayirlisiyla bunun takibinide kendisi yapiyor.onu cok seviyorum herkese tavsiye ediyorum
T
tu...z
Sibel hanım'a güleryüzü,sabrı, insaniyeti ve işindeki uzmanlığından dolayı sonsuz teşekkürler. Etrafımdaki herkese gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir doktor.İyi ki sizi seçmişiz bir kere daha bebek düşüncemiz olursa yine tercihim Sibel hanım olacak..
n....n
ben edirne uzunköprüden sibel hanıma doğum için gittim. kendisi gerçekten çok iyi bir doktor kendisine çok teşekkür ederim. bütün doğum yapacak annelere tavsiye ederim.
mi...r
sibel hanımın hastasıyım hamilelik önceside ona gidiyordum bir sıkıntı yaşamadım umarım doğuma kadar hep böyle gider
nu...k
2005 yılında ilk dogumumu gerçekleştirdi ben çok memnun kaldım onun üzerine kadın dogumcu tanımam.simdi kızım 8 yaşında onun sayesinde çok saglıklı dogdu ona sonsuz teşekkürlerimi sunarım
eb...n
sizinle cok tanışmak istiyorum sizi herkez iyiolduğunuzu söylüyorlar
Sibel Sevinç Pekdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Sevinç Pekdemir, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sibel Sevinç Pekdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, 4 Boyutlu Ultrason, Aile Planlaması, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Tüp Bebek, Histerektomi.
Sibel Sevinç Pekdemir adresi nerede?Sibel Sevinç Pekdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No: 14 K:2 D:15 Liva Rezidans Devlet Hastanesi Karşısı Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Sevinç Pekdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Sevinç Pekdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Sevinç Pekdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Sevinç Pekdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sibel Sevinç Pekdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Sevinç Pekdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sibel Sevinç Pekdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Sibel Sevinç Pekdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sibel Sevinç Pekdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Sibel Sevinç Pekdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.