Merhaba, ben Psikolog Simay Serin. Terapinin bir ayrıcalık değil, herkesin hakkı olduğuna inanıyorum. Bu nedenle erişilebilir ve uygun ücretli terapiyi destekliyor, danışanlarımla bu anlayışla çalışıyorum.
Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden mezun oldum. Üniversite yıllarımda Türk Psikologlar Derneği çatısı altında kadın ve toplumsal cinsiyet çalışmalarında koordinatörlük, öğrenci biriminde ise başkan yardımcılığı yaparak saha deneyimi kazandım. İnsanı anlamaya ve dinlemeye olan merakım beni bu mesleğe yönlendirdi.
Mezuniyet sonrası BDT, Şema Terapi, Travma ve Yas alanlarında eğitimler alarak uzmanlığımı derinleştirdim. Şu anda yetişkinler ve gençlerle online terapi çalışıyorum. Burdur'da yaşıyor, Türkiye'nin her yerinden danışanlarımla dijital ortamda buluşuyorum.
Terapiyi, anlatılması zor olana eşlik eden sessiz bir yolculuk olarak görüyorum. Eğer içinizde bir yerlerde paylaşmak istediğiniz ama cümlelere dökemediğiniz şeyler varsa, ekranın bu yanında sizi dinlemeye hazırım.
Randevu ve bilgi için profilimdeki iletişim kanallarından bana ulaşabilirsiniz.
- Kaygı Bozuklukları
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
- İlişki Problemleri
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Depresyon
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Simay Serin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Simay Serin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simay Serin, Psikoloji. Size Simay Serin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Bireysel Terapi, Normal Randevu, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Fobilerden Kurtulmak, Psikoloji Randevusu.
Simay Serin adresi nerede?Simay Serin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehit Özpolat Caddesi Burdur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simay Serin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Simay Serin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Simay Serin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simay Serin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Simay Serin hangi dilleri konuşuyor?Simay Serin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Simay Serin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simay Serin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.