- Doğum Sancıları
- Düşük
- Gebelik
Atatürk Caddesi No:13 Eski Girne Yolu, Gönyeli , Lefkoşa
nd...y
Benim tek güvendiğim inandığım doktorum. İlk geblikte ne sorunlar yaşadığım ama benı sakınleştiren olacagına inandıran doktorum. Şimdi ikinci gebeliğim iyiki varsın sinan hocam.
bi...n
Sinan hocamla oğluma hamileliğim sürecinde tanıştık..9 ay boyunca sık sık görüştük..oğlum şuan 6 yaşında ama hala aklımdan çıkmaz hocam..o süreçteki yaklaşımına,insalcıllığına,maddi hiçbir kaygı taşımayışına hayran olmuştumm..sağlıklı ve rahat bir doğum için elinden ne geliyorsa yaptı...sonsuz teşekkürler..
na...e
Sinan bey, kendisine çok güvendiğim, bilgisine,kişiliğine hayran olduğum insandır.Kadın-doğum özel bir dal.Güven çok önemli.İyi ki varsınız
se...n
Bir hastanın hekiminden beklediğinin çok daha fazlasını bulabileceği nadir insanlardan.Bu mesleği sizin gibi şahsiyetler yapsın hocam.Eşim ve kendi adıma sonsuz teşekkürler...
ne...ş
doktorum hakkında yorum yazmak için bana sayfalar yetmez.en zor zamanımda tanıştım.15 yıldır tanıyorum.mükemmel bir hekim olduğu için hastası olarak kendimizi yanında güvende hissediyoruz.iyiki varsın sinan hocam.
Sinan Eken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Eken, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Sinan Eken adresi nerede?Sinan Eken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi No:13 Eski Girne Yolu Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Eken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Eken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinan Eken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Eken bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Eken ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Eken hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sinan Eken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.