2021 yılında İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ergoterapi Bölümünden mezun oldu. Eğitim sürecinde pediatri, nöroloji, psikiyatri alanlarında staj yaparak deneyim elde etmiştir. Şu an pediatrik duyu bütünleme alanında hizmet vermektedir. Ayrıca Floortime alanında da çalışmaktadır.

Eğitimler;
• DIR Floortime (101) Düzeyi Eğitimi I 2021
• Ergoterapi-Dil Konuşma Terapisi-Floortime Terapisi Perspektifinden Öğrenme Piramidi ve Kullanımı I 2021
• I. Riskli Bebeklerde Güncel Gelişmeler Sempozyum I 2021
• I. Uluslararası Katılımlı Ergoterapi ve Rehabilitasyon Semineri I 2020
• Hissedebilen Protezler I 2019
• Otizmde Multidisipliner Yaklaşımlar I 2019
Çalışma Alanları;
Pediatrik Ergoterapi, Duyu Bütünleme, Pediatrik Yeme Bozuklukları, Az Gören, Otizm Spektrum Bozukluğu, Uyaran Eksikliği, Down Sendromu, Serebral Palsi, Dispraksi, Dehb, Gelişimsel Gecikmeler, Erken Müdahale, Öğrenme Güçlüğü, Disleksi, Davranış problemleri

Cumhuriyet, Erbaa , Tokat 60500

Ergoterapi Randevusu

• N

Sinem hocama anne bagimliligi ve okula gitmek istememe sorunuyla geldik.Çok kısa sürede olumlu sonuçlar aldık kendisinden ve bize kattiklarindan dolayı çok memnunum.

• Duyu Çocuk Ergoterapi Ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Ergoterapi Randevusu  •

Sinem hanımla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Oğlum salıncağa binerken, merdiven inip çıkarken aşıtı tedirgin oluyordu. Farklı ortamlara girdiğinde huzursuz olup
    korkuyordu. Özellikle tuvalete gitmede çok zorlanıyordu. Terapi sürecinde birçok korkusunu aştık. Artık merdiven çıkabiliyor. Tuvalet problemimiz çok azaldı. Seanslarımızı oğlum da ben de severek gidiyoruz.

• Duyu Çocuk Ergoterapi Ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Ergoterapi  •