Dr.
Sertifikalı Medikal Estetik
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bursa 1 adres
Dr. Süleyman Enes Mesutoğlu, aile hekimliği uzmanlığının ardından klinik deneyimini medikal estetik ve koruyucu sağlık yaklaşımlarıyla birleştirerek Turuncu Doktor'un (Dr. Enes Mesutoğlu Kliniği) kurucusu ve medikal direktörü olarak görev yapmaktadır. Uzmanlık eğitimi döneminde Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde D vitamini düzeyleri ve obezite-metabolik sendrom ilişkisi üzerine akademik çalışmalara katkı sağlamıştır. Osmangazi Ali Bakgör Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yaptığı dönemde kurduğu 5.000 kitaplık kütüphane projesiyle 3.000'in üzerinde hastasına okuma alışkanlığı kazandırmıştır. Sağlık Bakanlığı onaylı GETAT sertifikasyonlarına sahip olan Dr. Mesutoğlu, modern tıp ile tamamlayıcı tedavileri bütünleştirerek Bursa'da hastalarına yalnızca görünüm odaklı değil, yaşam kalitesini bütün olarak iyileştirmeyi hedefleyen kişiselleştirilmiş bir tedavi deneyimi sunmaktadır.
Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu
Kontrol Randevusu
Leke Tedavisi, Mezoterapi
Lipoliz
Dr Süleyman Enes Mesutoğlu
Masseter Botoksu (Çene Botoksu)
Medikal Estetik
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
b...
Longevity konusunu araştırırken internet üzerinden ulaştığım doktorla harika bir deneyim yaşadım. Kendisinden B.t.x. ve IV Terapi (Bağışıklık Kalkanı) hizmeti aldım. İlk temastan itibaren doktorumuzun son derece kapsayıcı bakış açısı, konuya hâkimiyeti ve yardımcı olmak için gösterdiği içten gayret beni doğru adreste olduğum konusunda anında ikna etti. Almış olduğum hizmetten ve süreçten o kadar memnun kaldım ki, arkadaşlarıma zaten hemen tavsiye ettim. Kesinlikle çok profesyonel bir klinik.
b...
Doktorumuza internetteki araştırmalarım sonucunda ulaştım. Gözaltı ışık dolgusu ve ozon tedavisi için başvurduğum klinikte, adım attığım ilk andan itibaren harika bir deneyim yaşadım. Karşılama, bekleme ve işlem süreçleri son derece kaliteliydi. Bekleme süreci benim için ayrı bir keyfe dönüştü; kliniğin ferah balkonunda kahvemi yudumlarken kütüphaneden seçtiğim bir kitabı okumak çok ince düşünülmüş bir detaydı. Doktorumuz, yapacağı işlemleri en ince ayrıntısına kadar anlatarak beni çok rahatlattı. Her iki işlemden de inanılmaz memnun kaldım. Hem doktorumuzun uzmanlığını hem de kliniğin bu güzel atmosferini arkadaş çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
C
c...
Ben sosyal medya üzerinden görmüştüm, dudak dolgusu için gittim. Çok sıcaklardı, ilgililerdi; süreçten ve işlemden memnunum şu an, hatta annemi de B.t.x. için götürmeyi düşünüyorum.
Ç
ç...
Tavsiye üzerine terleme B.t.x. için Enes Bey’e gittim. Gittiğim zaman ön görüşmede çok detaylı bilgi verdi. Biraz tereddütlüydüm ama süreç hakkında detaylı bilgi alınca aynı gün işlem yaptırdım. İşlemde canım yanmadı, eli de hafifti. Sonrasında da çok rahatladım. Zaten yıllardır yoğun terleme problemiyle uğraşan biri olduğum için işlem bana çok iyi geldi. Herkese tavsiye ederim.
i...
Enes Hocam'a aşırı terleme sorunum ile gittim. Terleme B.t.x. için. Gayet bilgilendirici ve ilgiliydi. Samimiyeti de çok hoşuma gitti, sanki uzun yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim. Terleme B.t.x.'undan çok memnun kaldım. Yazı çok daha konforlu geçiriyorum. Sık sık hasta olmamdan dolayı Enes Hocam bağışıklık için yüksek C vitamini önerdi. Onu da uyguladık. Tavsiye ederim, gönül rahatlığı ile gelebilirsiniz.
K
k...
Enes Bey'i yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Çok uzun yıllardır migren problemi ile uğraşıyorum. Ön görüşmede işlemle ilgili detaylı bilgi sağladıktan sonra en yakın uygun tarihe randevu oluşturduk. İşlemle alakalı büyük korkularım vardı; ancak Enes Bey'in profesyonelliği ve ilgili iletişimi sayesinde işlemi çok rahat bir şekilde atlattım. 3 ay oldu, şu an çok memnunum. Cildimdeki geçmiş akne ve güneş lekelerim için de Enes Bey ile görüşme sağladık. Uygun işlemler için en yakın zamanda yine kendisini ziyaret etmek istiyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim, işinde çok profesyonel ve başarılı bir doktor.
se....
Bizim aile hekimimiz, gerçekten lafta değil ailemizden gibi ne hastalığımız olursa olsun onun güler yüzü ve ilgisi sayesinde zaten kendini iyileşmiş hissediyorsun .Tek kelimeyle HARİKA bir doktor.Muayene odasını kütüphaneye çeviren büyükten küçüğe bütün hastalarına okumayı sevdiren bunun için elinden gelen çabayı gösteren bir doktor.Allah yolunu açık etsin.
• Osmangazi 22 Nolu Ali Bakgör Aile Sağlığı Merkezi • Genel •
Süleyman Enes Mesutoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Enes Mesutoğlu, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Süleyman Enes Mesutoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Cilt Yenileme, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Dövme Silme, Mezoterapi, Cilt Bakımı, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu.
Süleyman Enes Mesutoğlu adresi nerede?Süleyman Enes Mesutoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Yağmur Sk. No:12/C Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Enes Mesutoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Enes Mesutoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süleyman Enes Mesutoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süleyman Enes Mesutoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Süleyman Enes Mesutoğlu hangi dilleri konuşuyor?Süleyman Enes Mesutoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süleyman Enes Mesutoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Enes Mesutoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Süleyman Enes Mesutoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Süleyman Enes Mesutoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Süleyman Enes Mesutoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Süleyman Enes Mesutoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.