Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
e....s
Babamın ayak damarı tıkanmış denildi. 3-4 doktora gittik anjiyo olması gerekiyor dediler herkes yapamaz dediler güven vermediler. sonra ersan özbudak hocamın vesilesiyle süleyman hocayı tanıdık. 3 gün boyunca anjiyo yaptılar ve babamın tıkalı damarını açtılar. Süleyman hocamdan allah razı olsun yılmadı yarıda bırakmadı geç saatlere kadar uğraştı babamın damarında kan akışı sağlamayı başardı. Kaliteli bir doktor.
• Özel Akademi Hastanesi • Diğer •
Süleyman Karakoyun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Karakoyun, Kardiyoloji.
Süleyman Karakoyun adresi nerede?Süleyman Karakoyun adresini belirtmedi. Süleyman Karakoyun yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Süleyman Karakoyun adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Karakoyun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Karakoyun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Karakoyun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Karakoyun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Karakoyun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Karakoyun hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Süleyman Karakoyun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.