Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi bölümünden başarıyla mezun oldum. Akademik eğitimim boyunca edindiğim donanımı, danışanlarımın günlük yaşam aktivitelerinde maksimum bağımsızlığa ulaşmalarını sağlama vizyonuyla pratiğe dökmekteyim.
Bursa, Nilüfer’deki kendi kliniğimde pediatrik rehabilitasyon odaklı hizmet vermekteyim. Meslek hayatım boyunca; duyu bütünleme bozuklukları, otizm spektrum bozukluğu, dikkat eksikliği ve hiperaktivite (DEHB), ince ve kaba motor beceri gelişimleri ile yeme bozuklukları gibi alanlarda pek çok çocuk ve aileyle çalışma fırsatı buldum.
Eğitimde güncel yaklaşımları ve kanıta dayalı terapi yöntemlerini merkeze alarak; her çocuğun kendine özgü potansiyelini keşfetmeyi ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyorum. Modern ekipmanlarla donattığımız kliniğimizde, çocukların oyun aracılığıyla öğrenip gelişebilecekleri güvenli bir ortam sunmaktayız.
- Otizm
- Gelişimsel gecikmeler
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
- Uyaran Eksikliği
- Davranış Bozuklukları
Ergoterapi Randevusu
Konak, Kaynak Sk. Tuğcular Sesler Ofis No:5B Kat:2 Daire:5, Bursa
Ergoterapist Talha Vizirhan
Konak, Kaynak Sk. Tuğcular Sesler Ofis No:5B Kat:2 Daire:5, Nilüfer, Bursa 16110
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Erg. Talha Vizirhan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Talha Vizirhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Talha Vizirhan, Ergoterapi. Size Talha Vizirhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu.
Talha Vizirhan adresi nerede?Talha Vizirhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak, Kaynak Sk. Tuğcular Sesler Ofis No:5B Kat:2 Daire:5 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Talha Vizirhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Talha Vizirhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Talha Vizirhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Talha Vizirhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Talha Vizirhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Talha Vizirhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Talha Vizirhan ile iletişime geçmenizi öneririz.