Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi bölümünden başarıyla mezun oldum. Akademik eğitimim boyunca edindiğim donanımı, danışanlarımın günlük yaşam aktivitelerinde maksimum bağımsızlığa ulaşmalarını sağlama vizyonuyla pratiğe dökmekteyim.

Bursa, Nilüfer’deki kendi kliniğimde pediatrik rehabilitasyon odaklı hizmet vermekteyim. Meslek hayatım boyunca; duyu bütünleme bozuklukları, otizm spektrum bozukluğu, dikkat eksikliği ve hiperaktivite (DEHB), ince ve kaba motor beceri gelişimleri ile yeme bozuklukları gibi alanlarda pek çok çocuk ve aileyle çalışma fırsatı buldum.

Eğitimde güncel yaklaşımları ve kanıta dayalı terapi yöntemlerini merkeze alarak; her çocuğun kendine özgü potansiyelini keşfetmeyi ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyorum. Modern ekipmanlarla donattığımız kliniğimizde, çocukların oyun aracılığıyla öğrenip gelişebilecekleri güvenli bir ortam sunmaktayız.

Çocuk

Ergoterapi Randevusu

Ergoterapist Talha Vizirhan

Konak, Kaynak Sk. Tuğcular Sesler Ofis No:5B Kat:2 Daire:5, Nilüfer, Bursa 16110

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Erg. Talha Vizirhan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle