Uzm. Dr. Telal Doğruel, İstanbul Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Şuan Uzm. Dr. Telal Doğruel 'de hizmet vermektedir.
- Ağrılı Adet
Dolgu Uygulaması
Doğal Doğum
Doğuma Hazırlık Eğitimi
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düşük
Hymenoplasti
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe 34846
- Sigortası olan hastalar
ar...i
Sevgili doktorum, hamileliğimin ilk günlerinden son anına kadar desteği, sonsuz güven ve ilgisiyle kızımızı sağlıkla kucağımıza almamızı sağladı. Tecrübesi, bilgisi ve yaklaşımıyla her kontrolümüz huzurla geçti. Doğum anım tam ön gördüğü gibi 38+4. günde sabaha karşı oldu. Gece başlayan doğum sancılarım sonrası hastaneye vardığımızda kendisi de hiç zaman kaybetmeden bir telefonumuzla koşarak geldi :) Spinal anestezim yapılırken bile elimi tutup destek olan canım hocam, iyi ki varsınız…
• VM Medical Park Maltepe Hastanesi • Randevu •
Z
z....
Tecrübesiyle güven veren akıldaki tüm soruları tereddütsüz gideren espirili doktorum. Keyifli bi hamilelik ve şakalarla dolu birdoğum gerçekleştirdik. Kesinlikle tavsiye
• VM Medical Park Maltepe Hastanesi • Diğer •
ay...z
Telal hocamla Maltepe Medical Park'da gebelik sürecini geçirdik.İlgisi , bilgisi, kibarlığı ve anlayışıyla eşsiz bir doktor.Güvenli ellerde olduğunuzu bilin.Tekrar doğum süreci olursa mutlaka Telal hocamla devam etmek isterim.Kıymetli doktorum iyi ki sizi tercih etmişim.• VM Medical Park Maltepe Hastanesi • Diğer •
Uzm. Dr. Telal Doğruel
Tşkr
Doktorumuzu çok seviyoruz. İlgisi, açıklayıcı ve destekleyici tutumunun yanı sıra esprili tavrı ile süreci en güzel şekilde yürüttük. Normal doğumu beklerken, bebeğin suyundaki azalma nedeniyle riskleri değerlendirip birlikte sezeryan doğum kararı aldık ve 29 Ekim'de kızımı kucağıma aldım. Operasyon sonrasında da bizimle gayet ilgilendi. Sonsuz tavsiye.
• VM Medical Park Maltepe Hastanesi • Diğer •
et...l
Tanıdığım en mukemmel Doktor. Pozıtıf espırılı tecrübeli işini severek yapan biri sezaryen sonrası normal doğum düşündüğümde büyük bir cesaret vermişti bana. Hiç sıkıntı yaşamadan doğumu yaptırdı. Rabbim böyle doktorları basımızdan eksik etmesin Kendisine çok teşekkür ediyorum.
• Özel Mozaik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi • •
Ş
şi...r
insanı motive eden ve doğru teşhisler koyan uyguladığı tedavilerde çok ama çok fazla başarılı olan hekimimizdir ona minnettarım ayrıca çok güler yüzlü ve espirili
Uzm. Dr. Telal Doğruel
Tşkr
Telal Doğruel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Telal Doğruel, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Telal Doğruel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Hemaferez, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Hrt(Hormon Replasman Tedavisi), Amniosentez, Histerektomi, Histeroskopi.
Telal Doğruel adresi nerede?Telal Doğruel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Telal Doğruel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Telal Doğruel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Telal Doğruel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Telal Doğruel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Telal Doğruel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Telal Doğruel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Telal Doğruel hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Telal Doğruel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Telal Doğruel hangi sigortaları kabul ediyor?Telal Doğruel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Maltepe bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Maltepe bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Maltepe bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları