Üsküdar üniversitesi Psikoloji bölümden 2020 yılında mezun olmuştur.Gönüllü olarak rehabilitasyon merkezinde staj yapmıştır.Özel Eğitim Ve rehabilitasyon merkezinde 2 yıl Psikolog olarak çalışmıştır.Kurucusu olduğu Lotus Danışmanlık merkezinde birebir seanslarını yürütmektedir.
Klinik Psikolog Mehmet Teber'den Çocuk merkezli oyun terapisi eğitimi almıştır.Şuan da 3-10 yaş arası çocuklarda süpervizyon dahilinde oyun terapisi uygulamaktadır.
Çocukluk döneminde görülen problemler üzerine çalışmaktadır.
Aynı zamanda alana dair eğitim sürecine devam etmektedir

Kültür Mahallesi Akçam Sokak No 2 daire 7, Düzce Merkez, Düzce 81010

Röportaj

5,5 yaşındaki oğlumun öfke kontrolü ile ilgili Tuğba hanım ile görüştük, oldukça verimli, oğluma çok katkısı olan bir dönem oldu. Şuan oğlumda değişen durumları gördükçe iyi ki tanımışız diyorum. Çocuklarla diyaloğu çok başarılı.

• Lotus Danışmanlık Aile İçi İletişim Sorunları  •

Tuğba hanımdan geçen yıl 4.5 yaşında oğlumun okula alışamaması ve ayrılık kaygısı, tırnak yeme nedeniyle destek aldık. Mehmet Teber’den supervizyon aldığı için kendisini tercih etmiştik. 16 seans aldık bu süreçte ilk anne-baba görüşmesiyle başladı, gebelik sürecinden başlayan detaylı bir anamnez aldı. Güler yüzü sıcak kanlı yaklaşımıyla oğlum hemen ilk seanstan alıştı. Yönlendirmeleri bize çok faydalı oldu. Ayrılık kaygısı çok hafifledi ve onun tavsiyesi ile daha akademik bir anaokul tercih ettik ve gerçekten okul fobisini ve ayrılık kaygısını o yıl yaşamadık, kaygıları azalınca tırnak yemesi de geçti. Çok memnun kaldık. İşini emek vererek yapıyor.

• Lotus Danışmanlık Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

Tuğba hanım, oğlumun direncini kırmamızda yanımızda. Onun kaygılarını ele alırken anne baba olarakta bizim üzerimize düşen görevi naif ifadesi ile bizimle paylaşıyor. Tatlı dili oğlumu vuran yönü oldu.

• I

Oldukça yol gösterici ve başarılı bir süreçtir. Oğlumun davranışlarıyla ilgili oldukça olumlu gelişmeler yaşandı.

• Lotus Danışmanlık Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

Tuğba hanım, Çocuğumun 2,5 yaşında konuşma ve öfke kontrol problemi sebebiyle başladığımız bu yolda bize çok iyi bir yol gösterici ve yoldaş olmuştur. 12 haftalık görüşmeler neticesinde çok iyi yollar kat ettik ve üzerine eklemeler yaptık. Keşke Tuğba hanımın bir okulu olsa ve sürekli çocuğumla iletişim halinde kalabilse. Çünkü çocuğumda çok sevdi ve enerjisi bizlere çok güzel yansıdı. Teşekkürler Tuğba ablamız :)

• H

Her görüşmemiz de çocukla alakalı güzel sonuçlar aldık.Benim kızım da aşırı kaygı sıkıntısı vardı okula tek başına gidemiyordu beraber gidiyorduk arkadaşları ile anlaşamıyordu oyun terapi ile kendisini ifade edebiliyor daha rahat hareket edebiliyor. Okul rehberi bize tavsiye etti ve çok memnun kaldık.

• H

Biz kendisine 2 seans gittik gayet memnun kaldık sonrasında gerek duymadığını söyleyince seanslarımız bitti. Kendisini hatta arkadaşlarıma önerdi. Çocuğumun kendine olan güveni yerine geldi arkadaşı kırılmasın diye hayır diyemiyordu hayır demeyi öğrendi içine kapanıklığı gitti daha açıldı hislerin duygularını karşı tarafa daha güzel iletebiliyor.Doktortakvimi.com sitesinden ismini buldum.Çocukla olan iletişimi de güzel.

• Ş

Tugba hanıma kızım oyun terapisine gidiyor 5 haftadır.Birlikte hareket ediyoruz bu sürece birlikte neler yapabiliriz konuşuyoruz ve eve de çok güzel yansıyor en önemlisi kızımın mutlu ve güvende hissetmesiydi ve bunu tugba hanimla çok güzel sağladık. Kızımın süreci suan olumlu ilerliyor.

• Lotus Danışmanlık Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

Tuğba Hanım'dan çok memnun kaldık kızımın psikolojik sorunları vardı şuan da kardeş bekliyoruz onu kabullenemiyordu. Görüşmelerinin birinci seansında kızım da çok büyük değişiklik oldu şuan da durumuz çok iyi. Yiğenime tavsiye ettim herkese de tavsiye ediyorum. Daha öncede bu konu da deneyimim olmuştu ama memnun kalmamıştık. Tuğba Hanım'ın ile görüşmesinde sonra çok farklı düzelme vardı.

• G

Çocuğum için baya faydalı oldu deprem dolayısı ile devam edemedik gerçekten devam etmek isterdim.Çocuğum görüşmelerimizden sonra en azından söz dinlemeye başladı.Çocukla olan iletişimi de gayet iyiydi.İnternetten araştırdım bir tanıdığımızın yeğeni olduğunu öğrendim ve tercih ettim.Kendisi çok ilgili hanım hanımcık birisi çok mütevazi.