Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans eğitimim süresince teorik bilgilerimi pratikle pekiştirme fırsatı bulduğum birçok kurumda aktif olarak görev aldım. NP İstanbul Beyin Hastanesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Sarıyer RAM, özel rehabilitasyon merkezleri ve Üsküdar Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi gibi çeşitli sağlık ve danışmanlık birimlerinde danışanlarla birebir çalışmalar gerçekleştirdim.
Mezuniyetimin ardından üç yıl boyunca hem kendi kliniğimde hem de bir kolejde okul psikoloğu olarak görev yaptım. Bu süreçte hem bireysel danışmanlık hizmetleri sundum hem de okul çağındaki çocuklarla gelişimsel ve duygusal alanlarda yoğun çalışmalar yürüttüm.
Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın kadın ve çocuklara yönelik yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesinde iki yıl aktif görev alarak birçok kadın ve çocuğun hayatına dokunma fırsatım oldu.
Akademik gelişimime devam etmekteyim; halihazırda yüksek lisans eğitimimi sürdürmekteyim ve tez dönemindeyim. Psikoloji alanındaki bilgi ve deneyimimi danışanlarımla buluşturmaktan, onların yaşamlarında anlamlı değişimlere eşlik etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.
Kullandığım Projektif Testler:
• Louisa Düss Psikanalitik Hikâyeler Testi
• Bir İnsan Çiz Testi
• Bir Ağaç Çiz Testi
• Bir Ev Çiz Testi
• Goodenough-Harris İnsan Çizim Testi
• CAT (Çocuklar için Tematik Algı Testi)
• TAT (Yetişkinler için Tematik Algı Testi)
• Beier Cümle Tamamlama Testi
• Sınırda Kişilik Değerlendirme Araçları
• Koppitz İşaretleme Testi
• Metropolitan Okul Olgunluğu Testi (projektif yönlü bölümleriyle)
• Porteus Labirent Testi
• Projektif oyun gözlemleri ve çocuk çizim analizleri
MOXO
⸻
Terapi Yöntemlerim:
• Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)
• Şema Terapi
• Oyun Terapisi
• EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme)
• Psikodinamik Yaklaşım
• Aile Danışmanlığı
• Çift Terapisi
• Cinsel Terapi
• Duygu Odaklı Terapi (EFT)
• Sanatla Terapi Yöntemleri
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Depresyon ,
- Panik Atak ,
- Majör Depresif Bozukluk ,
BAHÇELİ 2. ALİPAŞA, BARO SOKAK ADLİYE KARŞI ROYAL PLAZA KAT 2 NO 9, İpekyolu, Van 65130
el...a
Panik ataklarım yüzünden dışarı çıkmakta zorlanıyordum. Şimdi kendimi çok daha rahat hissediyorum, hayat kalitem gözle görülür şekilde arttı.”
• royal plaza kat 2 no 9 PSİKOLOG TUĞBA NUR DEMİR • Bireysel Terapi •
Kesinlikle çok bilgili ve empati özellliği yüksek bir hocamız. Videolarını dinleyince hayat bakış açısı değişiyor. Çok bilgili ve anlayışlı bir psikolog.
• royal plaza kat 2 no 9 PSİKOLOG TUĞBA NUR DEMİR • Diğer •
C
ce...n
Kendisi bana çok ilgili davrandı, sorunlarıma çözüm buldu. Kendisine aile terapistliği için başvurmuştum.
R
re...
Kızımda özgüven eksikliği ve gece korkuları vardı destek aldık ve gerçekten kızımdaki farkı çevrendeki herkes farkketti. Tuğba hocamızdan Rabbım razı olsun
me...k
Eşimle iletişimimiz çok zayıflamıştı. Tuğba Hanım’ın rehberliğiyle birbirimizi daha iyi anlamayı öğrendik. Kendi sınırlarımızı fark edip sağlıklı iletişim kurabilmeye başladık. Bizim için çok değerli bir süreçti
• royal plaza kat 2 no 9 PSİKOLOG TUĞBA NUR DEMİR • Çift Terapisi •
bi...ı
Psikolojik destek almak konusunda tereddütlerim vardı ama Tuğba Hanım ile tanıştıktan sonra bu kaygılarım tamamen geçti. Sakin ve güven verici tavrı ile insanı rahatlatıyor. Seanslardan sonra kendimi daha güçlü ve daha farkında hissediyorum. Profesyonel desteğe ihtiyaç duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• royal plaza kat 2 no 9 PSİKOLOG TUĞBA NUR DEMİR • Bilişsel Davranışçı Terapi •
bu....
Temizlik takıntım için gittim Tuğba hanımla ilk seansimizi hiç unutmam oturduğum yere kadar silme eyleminde bulundu psikolojik olarak rahatlama sağlamak için şuan halen terapiye devam ediyorum eşim ve çocuklarım gayet mutlular artık evde özellikle çocuklarım özgürce hareket edebiliyorlar ve ben sakince izleyebiliyorum. Seanslarım bittiğinde görüşümü tekrar güncelleyeceğim.
m....y
Çocuğum için kendisine başvurduk. Çocuğumun gece uykusunda altına kaçırma problemi vardı. Seanslar sonrası çocuğumun bu problemi düzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.
• royal plaza kat 2 no 9 PSİKOLOG TUĞBA NUR DEMİR • Diğer •
b....m
Öncelikle iyiki Tuğba Hanımla karşılaşmışım. Vajinismus sorunumla ilgili danışmanlığını aldım sayesinde korkularımı yendim.
T
tu...
Tuğba hanımla komşumun tavsiyesi üzerine tanışma fırsatım oldu. Kumar bağımlılığım için destek almaya başladım. Şuan 5. Seansımızı yaptık. Ve bugün ilk defa kendimi bu illetten uzaklaşmış hissediyorum. O yüzden bu yorumu yazmaya karar verdim. Ailemi de her seanstan sonra bilgilendirdi onlarında bana doğru destek olmasını sağladı. Yuvamı yıkılmaktan kurtardı. Allah razı olsun. Hem profesyonel hemde çok samimi yaklaşımı var.
• royal plaza kat 2 no 9 PSİKOLOG TUĞBA NUR DEMİR • Yetişkin Terapisi •
Tuğba Nur Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Nur Demir, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Tuğba Nur Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Tuğba Nur Demir adresi nerede?Tuğba Nur Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- BAHÇELİ 2. ALİPAŞA Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Nur Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Nur Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Nur Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Nur Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğba Nur Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Nur Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Nur Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Nur Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Tuğba Nur Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.