Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer 16150

• K

Hamilelik sürecim boyunca Tuğberk hocanın ilgisi, bilgisi ve yönlendirmeleri sayesinde kendimi hep güvende hissettim. Süreci çok iyi yöneten, her soruma sabırla cevap veren, hem anne adayını hem bebeği gerçekten önemseyen çok iyi bir doktor. Kontrollerdeki yaklaşımı ve açıklayıcı anlatımı sayesinde içim her zaman rahattı. İyi ki yolumuz kesişmiş, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. :)

• Medicana Bursa Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Tuğberk hocaya gebeliğimin 15.haftasında bir doktorun yönlendirmesiyle gittim. Hakkında yorumlara baktığımda az yorum görmüştüm ama kendisi çok daha fazla yorumu ve övgüyü hakediyor. Her muayenede aklıma bile gelmeyecek soruları kendisinin cevaplaması, ayrıntılı açıklamaları ve samimi karşılamalarıyla hep güven verdi. Hiç bir ayrıntıyı atlamaması en ufak bir detayı gözden kaçırmaması sayesinde 24.haftada birden bire kısalan rahim ağzını fark etti sayesinde gebeliğim devam ediyor. Riskli bir süreç olmasına rağmen destekleyici moral veren yaklaşımıyla olabilecek en iyi şekilde bu süreci sonlandırmama az kaldı. İyi ki kendisine rastlamışım ve şansım olmuş:)

• Medicana Bursa Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Onu anlatmaya kelimeler yetmez.Mesleki tecrübesi,iletişimi,insanlığıyla sanırım doktor açısından en büyük şansım oldu kendisi. Gebeliğimi onun sayesinde o kadar huzurlu ve sağlıklı geçiriyorum ki. İnşallah kızımı da beraber sağlıkla karşılayacağız. İyiki yollarımız kesişmiş. Elinize emeğinize sağlık.

• D

İlk defa bir doktor için uğraşıp yorum yapıyorum.Tuğberk hocayla bir operasyon için tesadüfen tanıştım ama sonrasında iletişiminden çok memnun kaldığım için bebek planlamasında da onunla devam etmeye karar verdim.İyiki öyle yapmışım tüm süreçte hem kendi iş tecrubesi hemde psikolojik olarak desteğiyle inanılmaz iyi birisi.Hamileliğim boyunca sadece ona odaklanıp onun dediklerini yaptım ve 9 ayın nasıl geçtiğini anlayamadım bile herşey çok yolunda gitti.Doğum sezaryen dediğinde çok korkmuştum ama o kadar kolay olduki ben bile şaşkınım.Ameliyathane de bile hep sohbet halinde sizinle bu çok önemli bir detay.Sonrasında bebeğimizin takibinide kendi bizzat yaptı ve hep bize bilgi verdi. En büyük destekçimiz oldu.Bu süreçlerde en önemli şey psikolojik destek bence doktorunuzda tuğberk hocaysa emin olun herseyin sonu güzel biter.

• Ü

Normalde hiçbir doktor için bugüne kadar yorum yapmadım fakat Tuğberk hocam çok başka.. 3 senedir her şikayetimde beni can kulağıyla dinledi, bana açıklamaları özenle yaptı ve ilgilendi. Bütün enfeksiyon rahatsızlıklarımı onun sayesinde atlattım. Değil Bursa içerisinde, TR’de üzerine doktor tanımam.. Keşke her şehirde kendisinden bir tane daha olsa:)

• Medicana Bursa Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Tuğberk hoca doktor kimliğinin dışında insani olarak da çok iyi bir karakter. Mesleki yeterliliği konusunda yorum yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, mesleğine aşık bir hekim. Eşimin doğum sürecinde psikolojik olarak da çok desteğini gördük.İyi ki böyle doktorlar var.

• F

Tuğberk hocama ne desem az kalır gebelikte 20. haftadan itibaren bir araya geldik en başından seçmediğim için çok üzgünüm . Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan çok naif bir doktor . Benim çok güzel geçti hamileliğim ve 39. Haftamda vajinal doğum ile gerçekleşti doğumum evet zorlu bir süreçti ama beni bi an olsun yalnız bırakmadı desteğiyle yönlendirmeleriyle çok iyi yönetti iyiki sizi seçmişiz bi an olsun pişman olmadık yolunuz bahtınız açık olsun hocam. Hastane ekibi harikaydı ebeler ve hemşireler kadro o kadar iyiydiki süreç aktı gitti her şey için minnettarım Bundan sonraki süreçte rutin kontrollerde her an sizlerleyiz Tuğberk hocam iyiki

• Medicana Bursa Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Dr. Tuğberk Güçlü’ye minnettarım…
    Sezaryen sürecimden doğum sonrası takiplere kadar her aşamada inanılmaz ilgili, sabırlı ve özveriliydi. İlk andan itibaren güven verdiniz, tüm sorularımı sabırla yanıtladınız, hem fiziksel hem de duygusal olarak destek oldunuz. Sadece bir doktor değil, sanki yanımda bir aile üyesi gibiydiniz.
    Doğumum sizin ellerinizde gerçekleştiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Güler yüzünüz, sakinliğiniz ve profesyonelliğinizle bu süreci en güzel şekilde geçirmemi sağladınız.
    İyi ki yollarımız kesişti. Her şey için minnettarım.

• B

2. Gebeliğimin başlarında daha doktor araştırması içindeyken çok ağır hastalanarak acile gittik(kusma ve ishal) hamile olduğum için ilaçsız serumlar fayda etmiyordu randevum olmadığı halde aradan muayeneye alıp iki günde ayağa kaldırdı beni. Bir doktor ne kadar pozitif ne kadar kibar ne kadar ilgili olabilirin şekil bulmuş halidir kendisi. Hamileleğim boyunca çok güzel süreç yaşadık aynı zamanda çocukları çok seviyor her muayenede mutlaka ilk çocuğumun gönlünü hoş ederdi ona kardeş sevgisini aşılardı muayenelere dahil ederek. O kadar memnun kaldım ki herkese tavsiye ederim

• Medicana Bursa Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Her muayeneye binbir endişeyle gidip gülerek çıktığım doktorum sayesinde güzel bir hamilelik geçirdim.Kendisi çok ilgili ve işinde çok başarılı bir doktor.Hamileliğimin her detayıyla çok yakından ilgilendi.Güler yüzüyle sıcak yaklaşımıyla çok ama çok sevdik kendisini

Profili düzenle veya yönet