Klinik Psikolog Tuğçe Ayva Bilkent Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi - Klinik Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Şuan Kl. Psk. Tuğçe Ayva'da hizmet vermektedir.
- Depresyon ,
- Stres ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Sosyal Fobi ,
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu) ,
Osmangazi Mahallesi, Basın Şehitleri Caddesi, No: 174B, Daire:4, Odunpazarı, Eskişehir 26140
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Beier Cümle Tamamlama Testi
EMDR Terapi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
f...
Tuğçe Hanım'ın kliniği evime yakındı, bu yüzden o şekilde ulaştım. Benim çözümleyemediğim pek çok çocukluk travmam vardı ve artık baş edemiyordum. Maalesef bu travmalar bugünü de doğru yaşamamı engellemeye başlamıştı ve giderek kötülemeye başlamıştım. Tam bu sırada iletişime geçtik, bir yıla yakındır düzenli terapi görüyorum. Hayatımda yaptığım en doğru şeydi buna karar vermek, şu an çok daha iyiyim. Pek çok alanda artık neyin neden olduğunu gözlemleyebiliyorum. Öyle iyi geldi ki tavrı, duruşu, netliği, bilgeliği Tuğçe Hanım bana beni hatırlattı, bana beni sevdirdi ve bunu çok naif yaptı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, Tuğçe Hanım işini sevgi ile hakkıyla yapan bir psikolog.
Tuğçe Hocamla 2 ay önce yollarımız kesişti. Hayatımın karmaşık bir döneminde stres yönetiminde problemler yaşıyordum. Tuğçe Hocamın desteğiyle çok fazla yol katettim. Anlayışı, sakinliği, yönlendirmesi sayesinde artık beni strese sokan durumlara daha farklı açılardan bakabiliyorum. Hayat kalitem sayesinde yükseldi.
• Uzm. Klinik Psikolog Tuğçe Ayva • Bireysel Terapi •
s...
Uzmanımıza internet sayfasından erişim sağlamıştım. Ufak bir araştırma ile çok uzun zamandır yenemediğim panik atak ve anksiyete problemim için Tuğçe Hanım'a ulaşmaya karar verdim. Kendisi oldukça ilgili, gözlemleyici bir kişiliğe sahip. Öncelikle güven sağladığı için çok memnunum. Yaptığımız seanslarla adım adım sosyal anksiyetem oldukça minimuma indi ve panik atak anında nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim. Çevreme de memnuniyetle tavsiye edeceğim.
K
k...
Tuğçe hanımla geçen sene yollarımız kesişti, fark etmediğim bir yas sürecini beraber atlattık. Kendimi suçladığım bir süreçten kendime inanarak çıkmama yardımcı oldu. Fark etmediğimiz bunca olayın arasında haftada bir kendime o güvenli odada zaman ayırmak bile bana çok iyi geldi, Tuğçe hanım da buna çok iyi bir köprü oldu. Daha konuşacak çok şeyimiz var. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum.
d...
Tuğçe hocama sosyal medyadan ulaştım. Panik atak ve kaygı bozukluğum vardı, o yüzden başvurdum. Sıkıntılı bir dönemdeydim. Tuğçe hocam anlayışıyla ilgisiyle benim yanımda oldu. Güler yüzüyle özellikle. Mutlaka tavsiye ederim.
a...
İşten ve normal hayattaki stresten dolayı kaygı bozukluğum ve uykusuzluğum vardı. Kendisiyle bu süreçte ne yapacağımı bilmediğimden arkadaşlarım aracılığıyla tanıştım, bu süreçte aldığım seanslarda sorunu anlamak ve çözmemiz konusunda etkili bir rol oynayıp bu durumu en iyi hale getirdi. İlgisi ve çözüm odaklı olması da çok önemliydi benim için. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Tuğçe Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesiyle başvurdum. Uzun süre takip edilme korkusu ve yoğun kaygı yaşadığım bir dönemde terapiye başlamak benim için oldukça zorlayıcıydı. Ancak kendisinin yaklaşımı, sakinliği ve beni gerçekten anladığını hissettirmesi sayesinde sürece güvenle devam edebildim. Seanslar ilerledikçe düşüncelerimi daha sağlıklı yönetmeyi ve günlük hayatıma yeniden denge katmayı öğrendim. Profesyonelliği ve samimi iletişimiyle bana çok iyi geldi. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
f...
Tuğçe Hanım'a tavsiye üzerine başvurduk. Gelecek kaygılarım vardı. Çocuklarımla ilgili bu kaygı ve stres nöbetleri, iş ve özel yaşantımızı bütünüyle kuşatmaya başlamıştı. Tuğçe Hanımla uzun bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk boyunca yanımızda olduğunu bana her zaman hissettirdi. Çok faydalı ve çok samimi, özgün yaklaşımları şaşırtıcı şekilde pozitif dönüşümler oluşturdu. Şu anda özgüven deposu gibi hissediyorum. Kararsızlıklarım minimum seviyeye inmiş durumda. Farkında olmadığım, hatta umursamadığım taraflarımı keşfettiren sayın hocamı tavsiye ederim.
e...
Tuğçe Hanım'la yaptığım seanslar bana çok iyi geldi. Çok anlayışlı, empati yeteneği çok yüksek olduğundan dolayı kendimi her zaman rahat hissettim. Seanslar ilerledikçe olumsuz düşüncelerim ve kaygılarım azalmaya başladı. Seanslarıma devam etmeyi düşünüyorum. Destek arayan herkese de tavsiye ederim.
e...
Ben uzun süredir kalabalık ortamlarda sorun yaşıyordum. Tuğçe Hanıma sosyal anksiyete için gittim. Hocamla hem bilişsel hem davranışsal birçok konuda çalıştık. Hem seans içi konuşmalarımız hem de seans dışı verdiği ödevler ile birçok konuda kendi sınırlarımı zorlamamı sağladı. Şu an sosyal olarak kendimi çok daha iyi ifade ediyorum.
Tuğçe Ayva Çalış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Ayva Çalış, Psikoloji. Size Tuğçe Ayva Çalış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Online Terapi.
Tuğçe Ayva Çalış adresi nerede?Tuğçe Ayva Çalış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmangazi Mahallesi, Basın Şehitleri Caddesi, No: 174B, Daire:4 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Ayva Çalış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Ayva Çalış uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Ayva Çalış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Ayva Çalış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğçe Ayva Çalış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Ayva Çalış tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Ayva Çalış hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Tuğçe Ayva Çalış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Ayva Çalış hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Ayva Çalış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.