Lisans eğitimi sırasında hastanelerde ve çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde staj yapmıştır. Meslek hayatı boyunca çeşitli kongre, eğitim ve seminerlere katılmaktadır. Danışanlarına Kayseri'de hizmet vermeye devam etmektedir. Terapilerini danışanlarının bireysel farklılıklarına göre düzenleyerek ve aile-terapist-danışan işbirliği ile yürütmektedir.
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
f....n
Oğlum 3 yaşında otizmli Tuğçe hocamla tanışmadan önce çok az kelimesi vardı ve göz teması sınırlıydı.Tuğçe hocam oğlumu gözlemledi ve nasıl ilerlememiz gerektiğini anlattı. Seanslara devam ettik. Şimdi ise oğlum isteklerini söyleyerek ifade edebiliyor.İyi ki hocama güvenmişiz, herkese öneriyorum.
• başka bir yer • Diğer •
Z
z...
Biz oğlumun r sesini yanlış söylemesi ve yazmasından dolayı başvurduk. Kendisi çok ilgili ve güler yüzlü. Biz memnun kaldık, herkese tavsiye ederim.
a...
Tuğçe Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştık. Oğlumun gecikmiş konuşma problemi vardı. Oğlum güzel ilerliyor. Hocam çok ilgili davrandı, neler yapmamız gerektiğini anlattı ve sorularımızı yanıtladı. İşini severek yapıyor, tavsiye ediyorum.
n...
Tuğçe Hocam'a çocuğumuzu tavsiye üzerine götürdük. Konuşma geriliği vardı. Kendisi çok yardımcı oldu. Süreç güzel ilerliyor, sözcükleri arttı. Herkese tavsiye ediyorum.
e...
Biz kekemelik sorunumuz için başvurduk. Hocam bize kekemelik sürecini detaylı anlattı. Terapilere devam ediyoruz, takılmalarımız azaldı. Çok memnunuz, oğlum isteyerek gidiyor.
s...
Tuğçe hocamı internetten araştırarak buldum. Çocuğumun çok az kelimesi vardı. Kendisiyle terapiye devam ediyoruz, çocuğumun kelime sayıları baya arttı, biz çok memnun kaldık.
e...
Tuğçe Hanım'a tavsiye üzerine başvurduk. Oğlumun anlaşılabilirlik problemi vardı. Sürecimiz devam ediyor, güzel ilerliyoruz. Hocam ilgili davranıyor, biz memnunuz. Herkese öneriyorum.
Z
z...
Kızımı çocuk doktoruna götürmüştüm. Doktor, konuşma gecikmesi sebebiyle dil terapisini önerdi. Tuğçe Hanım'la tanıştık. Bize neler yapmamız gerektiğini, çocuğumuzla nasıl iletişim kurmamız gerektiğini çok detaylı anlattı. Kendisini çok sevdim, herkese öneririm.
s...
Çocuğum 2 yaşında çok az kelimesi vardı. Terapi almaya başladık, kelimeleri baya arttı. Hocam tüm sorularımı yanıtlıyor. Tavsiye ediyorum.
Tuğçe Sandıkçıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Sandıkçıoğlu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Tuğçe Sandıkçıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Tuğçe Sandıkçıoğlu adresi nerede?Tuğçe Sandıkçıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Sandıkçıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Sandıkçıoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Sandıkçıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Sandıkçıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tuğçe Sandıkçıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Sandıkçıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Sandıkçıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Tuğçe Sandıkçıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.