0850… Ücret öğren

Op. Dr. Tunç Koç, 1989'dan bu yana beyin ve sinir cerrahisi uzmanıdır. İstanbul Şişli'deki kliniğinde Türkiye'nin her yerinden hasta kabul etmekte; uzaktaki hastalara online muayene ve görüntülü konsültasyon ile de yardımcı olmaktadır. Vertebroplastiyi (kemik çimentosu) dünyada ilk geliştiren Prof. Dr. Pierre Gallibert'in Fransa'daki kliniğinde 1995–1998 yılları arasında uzman olarak çalışmış, bu yöntemi Türkiye'de ilk uygulayan cerrahlardan biri olmuştur. Türkiye'de ilk endoskopik boyun fıtığı ameliyatını gerçekleştiren cerrahlardan biridir. Endoskopik Nükleoplasti & Annuloplasti ve Endoskopik RFA'yı dünyada ilk uygulayan cerrahlardan biri; Türkiye'de ilk. 2010'dan bu yana ağırlıklı olarak endoskopik omurga cerrahisi ve omurga hastalıklarının ameliyatsız tedavileri alanında çalışmaktadır. Bu alanda deneyim sahibidir. Japonya, Güney Kore, Dubai, Arjantin, Hindistan, Hollanda ve Brezilya'da uluslararası kongrelerde konuşmacı ve eğitmen olarak yer almıştır. Türk Nöroşirürji Derneği (TNDer) üyesidir. IESA İstanbul Endoscopic Spine Academy kurucusu ve baş eğitmenidir.

Yetişkin
Çocuk

Op. Dr. Tunç Koç

Abdi İpekçi Cad. No:44 Maltepe Apt. Kat:5 D:15 Nişantaşı, Cadde İpekçi Ezcanesi üstü, Şişli 34367

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Görüşler

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

Nisanın ilk günü derin bir ağrı sızı ile yataktan kalkamaz haldeydim doktor doktor gezip araştırdım kimse garanti vermedi en sonunda tunç hocamı buldum ve boyun fıtığı ameliyatı olmaya karar verdim hastahane de 1 gün yattım ve 2 gün sonra hayatıma döndüm Türkiye’deki tek güvenilecek isim derim tunç hocam mesleğini layığı ile yerine getiriyor .

• Op. Dr. Tunç Koç Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

• H

Sivas' ta yaşıyorum. 2011 yılından beri boynumdaki ağrılarımdan mustariptim. İlk zamanlar muayene olduğum doktor MR görüntülerime bakıp boyun fıtığından olduğunu söylemişti ve ameliyat önermişti. Olmadım. 2020 yılında aynı olayları yaşadım yine ameliyat olmadım. Az riskli Kolay bir yöntem bulana kadar da olmamaya karar verdim. 2026 senesinin ilk aylarında şikâyetlerim artınca alternatif tedavi yöntemleri araştırırken Tunç KOÇ hocamın Youtube videoları ile karşılaştım güncel bir MR çektirerek kendisine ilettim, internet üzerinden yaptığı çevrimiçi muayenemde benim problemimin Fıtıktan ziyade Boyun bölgemde oluşan kanal darlığı olduğunu öğrendim. Sorunumun kapalı yöntem ameliyatla çözülebileceğini söylemesi üzerine; yüz yüze de görüştüm. Operasyonun ayrıntılarını risklerini faydalarını anlattı.17ve24 Nisan tarihlerinde 2 başarılı ameliyat geçirdim şikâyetlerimde hemen düzelmeler başladı kendimi uzun zamandır bu kadar iyi hissetmemiştim.
    Kendisi Çok iyi bir Doktor ve Profesyonel

Op. Dr. Tunç Koç

Yorumunuz için teşekkürler. Sağlıklı mutlu yıllar dileriz.

Uzun yıllardır yaşadığım bel ve bacak ağrılarım son zamanlarda beni çok sıkıntıya sokmuştu.Artık yürüme mesafem kısalmış ve yardımsız yürüyemez duruma gelmiştim.Sinopta yaşadığımdan oradaki ortapedistlere görünmüştüm.Belime vidalar takılması gerektiğini söylediklerinde çok moral bozukluğu yaşadım.İstanbulda yaşayan çocuklarım beni alıp getirdiler.Doktor olan oğlum Op.Dr Tunç beyin vidasız dikişsiz ameliyatlar yaptığını öğrenince beni ona götürdü.Doktorum hemen ameliyat kararı aldı.Çok başarılı operasyonu sayesinde beni kanal daralması ve fıtık sorunlarımdan kurtardı.Sayın Doktorum Tunç Beye ve ekibine minnettarım.

Op. Dr. Tunç Koç

Tekrar geçmiş olsun. Sağlıklı mutlu yıllar dileriz.

• G

81 yaşındaki dayımın hayat kalitesini düşüren, ayakta durmasını yürümesini güçleştiren bel fıtığı sorunu Tunç Hocamızın uyguladığı girişimsel tedavi ile kısa sürede çözüldü. Dayım artık eskisinden daha iyi ve güvenli bir şekilde uzun mesafeler yürüyebiliyor.Tedavi öncesi ve sonrası Tunç Bey’in hastamıza ve bize gösterdiği yakın ilgi ve profesyonel yaklaşımdan dolayı çok memnun olduk.

Op. Dr. Tunç Koç

Yorumunuz için teşekkürler G... hanım. Size ve dayınıza uzun sağlıklı, mutlu yıllar dileriz.

1 ay kadar önce Tunç hocamızı internette araştırma yaparken gördüm 45 yaşında biri olarak Dar Kanal teşhisi konuldu.Ayaklarımda güç kaybı başlamıştı ve artık artan ağrılar beni uyutmuyor en kısa mesafe bile bana eziyet oluyordu. Hocama muayene olmaya gittiğimde tüm süreci tane tane anlatması ,bilgisi ve senelerin verdiği tecrübesi bana güven verdi. Tam Kapalı Endoskopik yöntem ile ameliyat oldum.23 gün geçti üzerinden ve bukadar kısa zamanda ağrısız yürüyebilmek çok büyük lütufmuş dedim.Şuan çok memnunum aldığım sonuçtan inşallah böyle devam eder.

Op. Dr. Tunç Koç

Mutlu olmanıza çok sevindik. Sağlıklı uzun yıllar dileriz.

Annemin ileri derece boyun fıtığı ve boyun kanal daralması vardı felç riski olduğu için ameliyattan kaçıyorduk fakat durum iyice ilerlediği için annemin yürümesi ellerindeki uyuşma çok arttı inanın ne yapacağımızı şaşırdığımız bir anda Tunç hocamı tesadüf eseri internette buldum araştırdım yorumlarına baktım ve inanarak muayenehanesine gittik ilgisi alakası bilgisiyle bu zor durumdan ameliyatla kurtulacağımıza inandık ve Rabbime şükürler olsun ki bugün ameliyat olalı 15 gün oldu annemin İlk andan itibaren ayağındaki güçsüzlük uyuşması daha iyi oldu ve zamanla da çok daha iyi olacağına inanıyorum.

Op. Dr. Tunç Koç

Bazen ameliyat sonrası uyuşmalar olur ve iyileşme biraz zaman alabilir, bu ameliyattan dolayı değil, ameliyat öncesi sinirin gördüğü hasardan dolayıdır. Zamanla her şey daha güzel olacaktır. Sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.

• Z

Kendisine bel ve boyun ağrılarımda in dolayı başvurdum, gelmeden önce bir çok doktora görünmüştüm o yüzden çokti tereddüt içerisindeydim fakat muayeneye girdiğimde baştan sonra çok doğru bir tercih yaptığımı anladım. Kendisi o kadar güzel ve ayrıntılı bir şekilde dinleyip süreçleri anlattıki bize. Kafamdaki bütün sorular cevapını buldu. Bir hastayla o kadar özverili ilgilenen nadir hekimlerden birisi. Yanlış tedavi yönlerine gitmemden kurtardı beni, ve doğru tedavi ile şuan gayet iyi haldeyim.

Op. Dr. Tunç Koç

Bu nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Tekrar geçmiş olsun.

• Ö

Tunç Bey ' Bel Fıtığı Kanal Daralması şikayetlerim için başvurdum.Kendisinin hastalığım hakkında beni detaylı olarak bilgilendirmesi ilk başta beni çok rahatlattı.Ardından planladığımız ameliyat süreci Endoskopik ameliyatım çok rahat geçti boşuna korkmuşum senelerce sonrasında da hasta takibi insanı kendini güvende hissettiriyor.3 ay geçti ameliyatımın üzerinden yaşam kalitem gözle görülür şekilde düzeldi.

Op. Dr. Tunç Koç

Nice mutlu ve sağlıklı yıllar dileriz. Tekrar geçmiş olsun.

• V

Babam bir ay önce kanal darlığı nedeniyle tam kapalı endoskopik cerrahi ile ameliyat oldu. Süreç boyunca gösterilen titiz ilgi ve profesyonel yaklaşımdan son derece memnun kaldık. Ameliyatın ertesi günü ayağa kalktı, 1 hafta içinde hiç ağrı ve sıkıntı hissetmeden eskiden yürümekte zorlandığı mesafeleri rahatlıkla kat edebilmeye başladı. Modern yöntemlerle sağlanan bu hızlı iyileşme ve konfor mükemmel.

Op. Dr. Tunç Koç

Babanıza sağlıklı mutlu yıllar dileriz. Tekrar geçmiş olsun.

• Y

İstanbul dışında oturan annemi Tunç hocama ameliyat ettirdik. Annemin 5 yıldır hiç geçmeyen bel ve bacak ağrıları vardı. Gitmediğimiz doktor yaptırmadığımız tedavi kalmamıştı ameliyatı da hiç bir doktor önermiyordu. Ta ki Tunç hocam ile tanışana kadar hocam hiç tereddüt etmeden ben bu ameliyatı tam kapalı şekilde yaparım ve hastamızda şu anki durumundan çok daha iyi olur dedi. Gözümüz kapalı hocamıza güvendik tam kapalı bel kayması ve kanal daralması ameliyatını oldu ve çok başarılı bir ameliyat sonrası annem yıllarca çektiği ağrılarından kurtuldu.

Op. Dr. Tunç Koç

Annenizin sağlığına kavuşması bizleri de mutlu etti. Tekrar geçmiş olsun.