Dere Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:16 Lüleburgaz KIRKLARELİ, Kırklareli
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
tc...y
15.12 2016 DA ABDOMİNAL AORT ANEVRİZMASI ameliyatı oldum, çok şükür muhtemel komplikasyonların bir tanesini dahi yaşamadım. Teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.
ha...i
Acik kalp ameliyatini Turan Bey'e olan guvenim ve onun bana verdigi moral sayesinde iyi bir sekilde atlattim. Iyi ki Edirnemizde boyle bir doktorimiz var. Kalp ameliyati olacak herkese tavsiye ederim.
Turan Ege isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turan Ege, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Turan Ege adresi nerede?Turan Ege şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dere Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:16 Lüleburgaz KIRKLARELİ Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turan Ege isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turan Ege online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turan Ege isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turan Ege bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turan Ege ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turan Ege hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Turan Ege hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar