Ali Çetinkaya Bulvarı No:68 Doktorlar Sitesi Alsancak, İzmir
ni...n
Tam anlamıyla profesyonel , ilgili ve ikna edici bir doktor . Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hasta psikolojisini anlıyor ve sorunlarınızı pratik bir şekilde sonlandırıyor
bi...n
BABAMIN ( ERGÜN KARACAN)RAHATSIZLIĞI SIRASINDA TANIDIĞIMIZ TÜRKER BEY İNANILMAZ MÜTEVAZİ ,POZITİF VE AYNI ZAMANDA MESLEĞİNE HAKİM BİR HEKİM OLUŞU İLE BİZİ ÇOK RAHATLATTI VE PROBLEMLERİMİZİ ÇÖZDÜ.SABRINDAN DOLAYI KENDİSİNE MİNNETTARIZ.
R
re...r
İnanılmaz pozitif bir doktor...sadece davranış ve hitabı ile şifa dağıtan tarzda bir doktor.kendisine çok teşekkürler.
ha...r
MUHTEŞEM İNSAN,ÇOK İYİ BİR HEKİM
C
ce...m
Annemin doktoru olarak tanıdım ama tanıdıkça harika, sevgidolu, insancıl,mükemmel bir insan olduğunu,hastalarına olan düşkünlüğü ve ilgisini çok beğeniyorum.
Türker Kemer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türker Kemer, Romatoloji.
Türker Kemer adresi nerede?Türker Kemer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Çetinkaya Bulvarı No:68 Doktorlar Sitesi Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türker Kemer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türker Kemer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Türker Kemer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türker Kemer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Türker Kemer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Türker Kemer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Türker Kemer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.