- Skolyoz
- Serebral Palsi
- Spina Bifida
- Dirsek Ağrısı (İnstabilitesi)
- Osteopati
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Nörolojik Rehabilitasyon
Ortopedik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
Skolyoz Tedavisi
Erva Mutlu Yuzler Ozel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi (Erva Eğitim Kurumları)
Dumlupınar, 45.sokak no 3 (Gölcük Belediyesi Katlı Otopark Arkası Askeri lojmanlar Karşısı, Kocaeli 41650
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Uğur Karan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Uğur Karan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Karan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Uğur Karan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Ortopedik Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon, Skolyoz Tedavisi, Nörolojik Rehabilitasyon.
Uğur Karan adresi nerede?Uğur Karan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar, 45.sokak no 3 (Gölcük Belediyesi Katlı Otopark Arkası Askeri lojmanlar Karşısı Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Karan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Karan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Karan hangi dilleri konuşuyor?Uğur Karan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Uğur Karan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Karan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Karan ile iletişime geçmenizi öneririz.