Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Erzurum, Erzurum

• B

19 Kasım 2025 tarihinde Atatürk Üniversitesi’nde kızımın çene protezi ameliyatını büyük bir titizlik ve özveriyle gerçekleştirdiniz. Kızım iki yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucunda çene kemiğinin kafatasıyla kaynaşması nedeniyle ağzını açamaz hâle gelmiş, yemek yemek onun için büyük bir zorluk olmuştu.

Sizin üstün cerrahi beceriniz ve insana güven veren yaklaşımınız sayesinde ameliyat son derece başarılı geçti. Sadece ameliyatta değil, sonrasındaki tüm süreçte—dikişlerin alınması, pansumanların yapılması, kızımın iyileşme sürecinin takibi—göstermiş olduğunuz hassasiyet, ilgi ve profesyonellik için minnettarız.
    Hem kendim hem de ailem adına size en içten minnetlerimi sunuyor, mesleğinizdeki başarınızın daim olmasını diliyorum.

• T

Kızıma iki yıl önce belediye otobüsü çarpmıştı. Büyük bir beyin kanaması ve devamında pek çok zorluk yaşadı. Kaza sebebiyle çenesinde büyük bir ankiloz oluştu ve ağzı artık açılmıyordu. Aylarca farklı doktorlar ile görüştük, Ümit Hocamızın ismi hep karşımıza çıkıyordu. Kızım %100 engelli olduğu için Erzurum a gitmek zor gelmişti. Ama Ümit Hocam ile ilgili memnuniyetleri duydukça şartları zorladık ve Denizliden Erzuruma geldik. İyi ki de gelmişiz. Kızım için en doğru doktoru seçtiğimizi hemen anladık. Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi. Ameliyat zor geçmişti ama her aşaması çok başarılıydı.Hocam, kızımızın tüm tedavilerini hassasiyetle takip etti ve gerekli tüm müdahaleleri yaptı. Her konuşması bize güven verdi, korkularımızı giderdi.
    Artık kızımın ağzı açılıyor ve daha hızlı iyileşecek.
    Yılların tecrübesi ve mükemmel hekimliği ile kızımın hayatına dokunduğu için Ümit Hocamıza minnettarız.
    Iyi ki sizin gibi hekimlerimiz var Hocam.
    Minnet ve saygıyla...
    T. DEMİR

• Y

Yıllardır dişçilerden kaçan biri olarak Çene Kisti ameliyatımda hiç korkum olmadan Ümit hoca sayesinde oldum. Fazla yoruma gerek yok kendi alanında ülkenin en iyisii.

• M

Ümit hocam yarabbim Seni çoluk çocuğuna sevdiklerine bağışlasın Öncelikle Allah'ın takdiriyle sonra da sizin o mükemmel hekimliğiniz sayesinde biz kızımızın sağlığına kavuştuk Rabbim sizin gibi doktorları Başımızdan gönlümüzden eksik etmesin Saygılarımla Iğdır'dan Mehmet Yüce ben kızım Nehir için yaptığımız yarık damak operasyonunu muhteşem bir şekilde karşılığını aldık minnettarım

• Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diğer  •

• Ben köyde odun motoruyla bir kaza geçirdim Erzincan dan Erzurum a sevk edildim daha doğrusu Ümit hocam beni kabul etti Allah ondan razı olsun amaliyatım yedi saat sürdü hiç bir doktor un yapamadığını üslendi çok başarılı bir ameliyat geçirdim

Profili düzenle veya yönet