Merhaba, ben Ecrin. Narrative terapistim ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Psikoloji alanındaki lisans eğitimim sonrası, yetişkin ve çift & aile terapisi alanlarında derinlemesine çalışmalar yaptım ve bu alanlarda uzmanlaşmaya devam ediyorum.
Mesleki kariyerimde, özellikle travma sonrası destek, bağımlılık ile mücadele ve eğitim projeleri alanlarında çeşitli projelerde yer aldım. Yeryüzü Doktorları Derneği ve çeşitli STK'larda edindiğim saha deneyimleri, kriz yönetimi ve psikolojik destek alanındaki becerilerimi pekiştirdi.
Psikolojik iyi oluş, psikolojik dayanıklılık, iletişim ve söylemler üzerinde çalışmalarımı sürdürmekteyim. Farklı alanlardaki deneyimlerimi harmanlayarak, danışanlarımın içsel güçlerini keşfetmelerine ve hayatlarında anlamlı değişimler yaratmalarına yardımcı olmayı hedefliyorum.
Hakkımda
- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. V. Ecrin Erbilen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekle