Meslek hayatıma edebiyat öğretmeni olarak adım attım. İstanbul’a öğretmen olarak atanmam, şehrin sunduğu geniş akademik ve kültürel imkânlarla buluşmamı sağladı. Roman sayfalarında keşfetmeyi ve analiz etmeyi çok sevdiğim o derin karakterleri, kurgunun bir adım ötesine taşıyarak gerçek insanların kendi özlerini keşfetme yolculuğuna dönüştürmeyi seçtim ve önce İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Psikoloji Yüksek Lisansı yaptım. Ancak bu alanı en temelinden, bilimsel derinliğiyle kavramaya karar vererek yeniden üniversite sınavına girdim. İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji Lisans Bölümü’nü yüksek onur derecesiyle tamamladım ve Uzman Psikolog unvanını aldım.
Bu süreçte, insan ruhunun ve gelişiminin bütüncül yapısını daha iyi kavrayabilmek adına İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Lisans eğitimimi de onur derecesiyle tamamlayarak, gelişimsel süreçlere dair akademik bakış açımı pekiştirdim.
Mesleki yolculuğuma, Dr. Obengül Ejder’in kurucusu olduğu AYA Psikoadademi’de tamamladığım 'Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi' eğitimiyle başladım. Uzun süre çocuk ve ergen odaklı psikoterapi çalışmalarımı sürdürdükten sonra, Prof. Dr. Zümra Atalay ve Dr. Özlem Sürücü’den aldığım 'Çocuklar için Mindfulness Eğitmenliği' eğitimiyle uzmanlık alanımı genişlettim. Şu anda çalışmalarımı, bütüncül bir yaklaşımla Mindfulness Eğitmeni olarak sürdürmekteyim.
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi
- Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Görüşler
I
i̇...ş
gerçekten yaklaşık 6 aydır seans alıyorum daha ilk aydan hayatımda bir çok değişiklik farkındalık yaşam enerjisi kazandım ilk başladığım zamanlardan bu yana bambaşka bir kişi oldum verda hoca sayesinde dalında çok başarılı bir çok etkinlik yaptık bir çok derin sohbetler yaptık ve sürenin nasıl geçtiğini anlamıyorum çok verimli vakit geçiriyoruz bu terapi tarzındaki iletişimlere her daim uzak bakarken verda hocayı tanıdıktan sonra yanıldığımı fark ettim
• başka bir yer • Diğer •
hi...r
Verda hanım ile 2023 - 2024 arası bir yıl boyunca seans yaptık. Bana çok iyi geldi, terapide farkındalık kazanmamı sağladı. Kendisi çok pozitif ve çok boyutlu düşünen bir psikolog. Gerek seans esnasında yaptırdığı çalışmalar gerek verdiği ödevler, önerdiği film ve kitaplarla çok faydalı vaktimiz geçti. Herkese öneriyorum.
• başka bir yer • Diğer •