Op Dr Volkan Kınaş, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra tıp alanındaki uzmanlık eğitimini Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Halen mesleki çalışmalarına Büyük Anadolu Hastanesi’nde devam etmektedir. Hasta odaklı yaklaşımı ve alanındaki deneyimiyle sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Genel Cerrahi Randevusu

İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı 62/1, İlkadım, Samsun 55030

• Sigortası olan hastalar

Mide küçültme ameliyati icin gittim ilgisi alakasi surec hakkindaki aciklamalari beni cok memnun etti

• Büyük Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

• F

Kan tahlilleri sonrası tedavim başladı güler yüzlü hizmet iyi analiz

• Büyük Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

• H

Geçen hafta mide küçültme ameliyatı oldum. şu anda çok iyiyim ameliyatım çok iyi geçti. Volkan bey hem çok iyi bir cerrah hem de çok ilgili. Kendisine ve ekibine, cerrahi yoğun bakım ve cerrahi servisi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. ( bir haftada 9 kilo verdim ) Necati KURT

• Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı  •

• H

15 haziranda tup mide ameliyati oldum kendisi tam bir melek guler yuzlu ilgili devlet hastahenesinde ozel hastahane ilgisi gosterdiler gelecegi parlak bir cerrah yeno hayatim icin kendisine minnettarim bu ameliyati olmayi dusunen varsa hic korkmasin doktorumuza ve ekibine tesekkur ediyor basarilarinin devamini diliyorum...

• P

20 gün önce kese ameliyatı oldum başarılı geçti ve bunu hocama borçluyum güler yüzlü ve hasta psikolojisi anlamında çok iyi yaklaşımı var..tavsiye ederim Allah razı olsun hocam

• M

hekim bey babamı saglıgına kavusturdurdugunuz ıcın cok tesekkur ederim basarılarınızın devamını dılıyorum

• M

ben hastamı tavsiye üzerine kendisine götürdüm. Doktor bey meme kanseri olan hastama bu dönemi birlikte atlatacağız dedi ve bize çok destek verdi.her aradığımızda ulaştık.annem şu an tedavi aşamasını bitirdi.kontrollere başladı.teşekkür ediyoruz