Pabuççular Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:14, Adapazarı 54100
- Sigortasız hastalar/danışanlar
nu...r
Vusal Doktorumla no touch lazer ameliyatı sayesinde yollarımız kesişti. Korkarak ve kafamda binlerce soru işareti ile yanına gittiğim tedavinin ilk gününden itibaren en derin ayrıntısına kadar verdiği bilgiler sonrası ameliyatımı olmaya karar verdim.
Sorduğum her soruya beni dinleyerek sabırla yanıt verdi ve ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
kendisine telefon, mail, sms yoluyla her zaman ulaşıp bilgi alabildim. Ve şuan ameliyatımın 1.ayında her şey daha net ve mükemmel.
gözünün aydın olmasını isteyen herkese tavsiye ederim.• Veni Vidi Göz Merkezi Sakarya • Diğer •
s....s
Ben vusal beyin 4 yıldır düzenli hastasıyım ve bu yıllar çoğalacak gibi de , gerçekten ilgili ve çok nazik bir insan . Bir ay önce göz ameliyatı oldum ve sadece 1 hafta içersinde görüşüm düzeldi ve ne sorduysam hiç sıkılmadan belki tekrar ettiğim soruları bile cevapladı tekrar tekrar . Bütün ilgisi , alakası bile yeter :)
• Veni Vidi Göz Merkezi Sakarya • Diğer •
Vusal Guliyev isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vusal Guliyev, Göz Hastalıkları.
Vusal Guliyev adresi nerede?Vusal Guliyev şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pabuççular Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:14 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vusal Guliyev isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vusal Guliyev online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vusal Guliyev isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vusal Guliyev bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vusal Guliyev ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vusal Guliyev hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Vusal Guliyev hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.