Psikolojik destek sürecinde, danışanlarımın duygusal zorluklarıyla başa çıkmalarına ve kişisel gelişim yolculuklarında güvenle ilerlemelerine rehberlik etmeyi hedefliyorum. Terapilerde her bireyin kendine özgü ihtiyaçlarını dikkate alarak, kişiye özel bir yaklaşım sunmaya özen gösteriyorum.
Psikolojik destek almak ya da daha fazla bilgi edinmek için benimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı bir zihin ve daha dengeli bir yaşam için birlikte adım atalım.
- Baş Dönmeleri
- Gelişim Bozuklukları
- Şişmanlık (Obezite)
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Sigortası olan hastalar
Mücahitler mh. Ali fuat cebesoy bulvarı Mehmet sebzeci iş merkezi kat 8 no 804, 27000 Şehitkamil/Gaziantep, Şehitkamil, Gaziantep 27560
- Sigortası olan hastalar
Mücahitler mh. Ali fuat cebesoy bulvarı Mehmet sebzeci iş merkezi kat 8 no 804, 27000 Şehitkamil/Gaziantep, Gaziantep
Hasan Kalyoncu Üniversitesi - PDRMER
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
si...
Yağmur hanımla olan görüşmelerimizde sağladığı güven duygusuyla kimseyle paylaşamadığım, içime attığım her türlü duyguyu veya düşünceyi rahatlıkla paylaştım. Her görüşme sonrasında kendimi rahatlamış ve çok daha iyi hissetmeye başladım. Sayesinde kendime daha çok güveniyor kendimi daha çok seviyor ve daha rahat yeni bir sayfa açabiliyorum.
• Online Danışmanlık • Diğer •
me...z
Yağmur hanımla bu 6. görüşmemiz. Kendisine kaygı bozukluğu için başvurdum. Kendisi bana detaylıca hastalığı ve bu durumu nasıl yöneteceğimizi anlattı. Adım adım birlikte ilerledik. Şu an çok daha iyi hissediyorum ve birlikte bu yolda daha emin adımlarla ilerliyoruz. Tavsiye ederim
• Psk. Yağmur Kınalı • Psikoloji Randevusu •
e....k
Yağmur hocamızla bir psikodrama etkinliğinde birlikte süreç geçirdik ve bu deneyim benim için gerçekten çok kıymetliydi. Grup etkinliğindeki yönetimi, süreci ele alış biçimi ve sorduğu derinlemesine sorular etkileyiciydi. Katılımcılara sunduğu güvenli alan, içten ve duyarlı yaklaşımı, şefkati ve naifliği her an hissediliyordu. Onun rehberliğinde psikodrama süreci bana hem içsel farkındalık kazandırdı hem de gelişimime önemli katkılar sundu. Kendimi bu deneyimi yaşadığım için çok şanslı hissediyorum. Yağmur hocanın, meslek hayatında da insanlara ilham vermeye ve aydınlatıcı, faydalı çalışmalar yapmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.
• başka bir yer • Diğer •
s....ç
Grup terapisi için başvurdum. OKB ve anksiyete sorunum vardı. 7-8 seans gittim, olumlu sonuçlar aldım. Yönetme şekli ve tavsiyeleri benim için çok kıymetliydi, ben çok memnun kaldım. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim. Profesyonel bir uzman. Daha önce de farklı uzmanlar ile çalıştım, bundan sonra ilk tercihim kendisi.
d....y
Psikodrama terapisi için başvurdum. 8 seans gittim, olumlu sonuçlar aldım. Seanslar keyifli geçti. Başka arkadaşlarımızın problemlerini dinlerken kendimize dair bir şeyler bulduk ve aydınlanmalar yaşadık. Yağmur Hanım şefkatli ve iyi bir dinleyici, memnun kaldım kendisinden.
K
k.....
Yağmur Hanım, seanslarımız sırasında kendimi rahatça ifade edebildiğim ve anlaşıldığımı hissettiğim bir ortam sağladı. Hem profesyonel yaklaşımı hem de sıcak ve samimi tutumuyla bana çok yardımcı oldu. Kendimle ilgili farkındalıklar kazandım. Kesinlikle tavsiye ederim!
me...
Uzun zamandır böyle bir içtenlikle karşılanmamıştım. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz, anlaşıldığınızı hissettiğiniz bir ortam yaratıyor. Duygularımı o kadar iyi okudu ve sebeplerini o kadar net analiz etti ki, konuşmalarımızın her anında farkındalığımın arttığını hissettim. Dinlediğini gerçekten hissetmek ve samimi bir destek görmek çok değerliydi. Eğer yolunuzu bulmakta zorlanıyorsanız, doğru kişiyle tanıştınız demektir.
• başka bir yer • Diğer •
e....c
Semptomlarım azaldı. Kendimi çok daha iyi hissediyorum artık.
• Online Danışmanlık • •
Çok kibar ve anlayışlı. ilgi göstererek dinledi. Görüşme bana çok iyi geldi, herkese tevsiye ederim
se...i
Görüşme boyunca güven verici ,empatik tutumunuz ve olaylara geniş çevreden bakan profesyonel tutumunuz bana en doğru yerde olduğumu hissettirdi.,Çok güzel yol aldık ve devamında çok daha güzel olacağından eminim.
• Online Danışmanlık • •
Yağmur Kınalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağmur Kınalı, Psikoloji. Size Yağmur Kınalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi.
Yağmur Kınalı adresi nerede?Yağmur Kınalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler mh. Ali fuat cebesoy bulvarı Mehmet sebzeci iş merkezi kat 8 no 804, 27000 Şehitkamil/Gaziantep Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağmur Kınalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yağmur Kınalı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yağmur Kınalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağmur Kınalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Yağmur Kınalı hangi dilleri konuşuyor?Yağmur Kınalı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yağmur Kınalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağmur Kınalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yağmur Kınalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Yağmur Kınalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yağmur Kınalı hangi sigortaları kabul ediyor?Yağmur Kınalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.