Fatsa’da doğup büyüyen biri olarak, insanlara fayda sağlama ve hayatlarında anlamlı bir fark yaratma arzusu, kariyerime yön veren en önemli motivasyon kaynağım oldu. Bu tutkuyla, Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü’nden mezun olduktan sonra Kapadokya Üniversitesi’nde yüksek lisansımı tamamladım. Eğitim hayatım boyunca hem teorik bilgi birikimimi güçlendirdim hem de çeşitli kurumlarda yaptığım stajlarla uygulama becerilerimi geliştirdim.
Mesleki kariyerimde, bireylerin dil, konuşma ve iletişim becerilerini geliştirmelerine rehberlik etmek için çalışıyorum. Kadıköy Acıbadem Hastanesi ve US Eğitim ve Danışmanlık Merkezi gibi prestijli kurumlarda, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir hasta grubuna hizmet vererek onların hayatlarına dokunma fırsatı buldum. Özellikle afazi, kekemelik, yutma bozuklukları ve otizm gibi özel alanlarda uzmanlaştım.
Mesleğime duyduğum bağlılık, yalnızca bireysel terapilerle sınırlı kalmayıp, aynı zamanda sürekli öğrenmeye ve gelişime de uzanıyor. Ulusal ve uluslararası birçok sertifika programına katılarak, alanımdaki en güncel yaklaşımları uygulamaya özen gösteriyorum. DIR Floortime, TEDİL, GOBDÖ-2-TV ve SOS Beslenme Yaklaşımı gibi yöntemlerde eğitim alarak terapi süreçlerimde en etkili araçları kullanıyorum.
Her bireyin kendi potansiyelini keşfedip özgürce ifade edebileceği bir yaşam sürmesi gerektiğine inanıyorum. Bu inançla, mesleğimi sadece bir iş olarak değil, insan hayatında pozitif bir değişim yaratma sanatı olarak görüyorum. Fatsa’da başlayan mütevazı yolculuğum, bugün iletişim engellerini aşan hikâyelere dönüşmeye devam ediyor.
- Kekemelik
Acıbadem Kartal Hastanesi
Acıbadem Mah. Tekin Sk. No:8, İstanbul
Acıbadem Şinasi Can Hastanesi
ay...r
Yaren hanım alan bilgisi yeterli, kişiye özgü tedavi planı yapan ve hastasının hassasiyetlerini önemseyen bir terapist. Yapılması gereken tedaviyi ayrıntılı olarak sabırla anlatıyor. Ses tellerimde nodül oması nedeniyle tedavi görüyorum. Süreçte doğru tedavi yöntemleri ile iyileşme olacağına ilişkin fikrim tam.
bi....
Yaren hanımın yönlendirmesiyle ses tellerimde gap olduğunu öğrendim ve ses terapisine başladım. 5. Seansımızdayız ve sesimi öncesine kıyasla daha iyi buluyorum ve çevremdekilerinde bunu söylüyor olması beni mutlu ediyor. Memnunuz.
Y
y.....
Babamın beyninde pıhtı atan babam konuşmada problem yaşadı.Nöroloji doktorumuzun tavsiyesi üzerine Yaren hanımla tanıştık, değerlendirmesiyle birlikte anomik afazi tanısına vardı. Terapilerimize başlayalı 3.5 ay oldu babam eski halinde iken çok fazlasıyla depresyondaydı şuan ise konuşurken zorluklar eskisi gibi yaşamıyor. Daha da iyi olacak.
• Acıbadem Şinasi Can Hastanesi • Randevu •
Oğlum için psikiyatriye gittik ve Asperger sendromu tanısı konuldu. Sonrasında Yaren Hanım’a başvurarak yaklaşık 1 yıldır terapi yaren hanımlayız.Başlangıçta oğlumdq ifadesel problemler, dil ve konuşmada kısıtlılık vardı; dört yaşında olmasına rağmen sınırlı kelimeler kullanıyordu ve çoğunlukla kendi içine kapanıktı. Terapi sürecinde yapılan zihin kuramı, sosyal iletişim ve duygularını ifade etme çalışmaları sayesinde çocuğumuzda gözle görülür ilerlemeler oldu; artık kendini daha iyi ifade ediyor, sosyal etkileşimlere katılabiliyor ve içine kapanıklığı azaldı.
Ş
şe....
Yaren Hanımı iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıdık. 6 yaşındaki oğlumun çıkaramadığı harfler vardı.6 aydan fazladır seans alıyoruz. Her konuda yaren hanim ve ekip arkadaşları çok yardımcı oluyorlar .Halen seanslarimiz devam ediyor.Cok güler yüzlü nazik harika bir insan.iyiki karşımıza çıktı tanıma fırsatını bulduk.Her öğrendiğimiz harf bizim için ayrı bir mutluluk ve bunu oyun halinde pozitif bir şekilde ilerletiyoruz. Kendisine ve arka plandaki yardımcılarına minnettarizzzz
• Online Danışmanlık • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Uzm. Dkt. Yaren Ceceloğlu
İyi ki sizlerle tanışmışım. Sizlerin düzenli katılım göstermesi ve emekleriniz bu yolu şekillendiren. Güzel yazınız için teşekkür ederim .
s....ç
Yaklaşık 6 aydır oğlumun kekemelik terapisi aldığını belirtmek isterim. Bu süre zarfında Yaren Hanım ile yürütülen terapi süreci sayesinde çocuğumuz, konuşma sırasında yaşadığı duraklamaları daha iyi kontrol edebilmeye başlamıştır. Evde de terapi sırasında verilen stratejileri uygulayarak, çocuğumuzun konuşma akıcılığında gözle görülür gelişmeler yaşandığını görmekteyiz. Yaren Hanım’ın yönlendirmeleri ile hem biz aile olarak hem de çocuğumuz bu sürece aktif katılım sağlamaktadır. Sürecin takibi için beraber ilerleyeceğiz.
T
t....
Sesimi kullanamadığım günler hala aklımdadır. Yaren hanımın sesi de kulağımdadır. Onun güven veren ve rahatlatan bir yönü var. Sanırım terapiyi bu da kolaylaştırdı. Beni bir kulak burun boğaz doktoruna yönlendirdikten sonra ilaç kullanmam gerektiğini öğrendim. 10 seans ses terapisi aldıktan sonra sesimi daha kaliteli kullandığımı farkettim. Boğazımdaki düğüm hissiyatı gitti. Sesim kısık değil. Mutluyum. Terapilere kendim devam ediyorum. Yaren hanım her gün bana yazarak teyit etti. İyi ki varsınız.
• Acıbadem Şinasi Can Hastanesi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
5 yaşındaki oğlum, 3 buçuk yaşından bu yana konuşma gecikmesi nedeniyle dil terapisi desteği alıyor. Son beş aydır da Yaren Hoca'yla çalışıyoruz. Yaren Hoca, haftada bir gittiğimiz seanslar sırasında hem özel eğitim hem ergoterapi tekniklerini kullanıyor. Bu sayede odaklanma sorunu olan oğlumu seansta tutabiliyor ve dil terapisi etkinliklerine katılımını sağlıyor. Bunun yanı sıra seansların ardından yaptığı detaylı açıklamalarla bize iyi bir rehberlik veriyor. Bu nedenle ebeveyn olarak kendisiyle çalışmaktan oldukça memnunuz.
d....)
Çocuğum bazı harfleri çıkartmadığı için başvurduk. Kendim araştırıp tercih ettim. Seanslarımız güzel geçiyor, kendisinden memnunuz. 6 seans oldu, sürecimiz devam ediyor. Yaren Hanım güler yüzlü, ilgili bir uzman.
Uzm. Dkt. Yaren Ceceloğlu
Süreçte sizlere yardımcı olabilmek ve sizlerle ilerlemek çok güzel. İş birliği içerisinde birlikte ilerliyoruz.
Ö
ö....
Yaren hanıma iç hastalıkları doktorumuzun önerisi üzerine başvurduk. Annemin parkinson hastalığı ile birlikte yemek yerken boğulur gibi olması bizi endişelendirdi. Yaren hanım yaklaşık 5 aydır bizlerle. Annem şuan içerisinde yemeğini yiyor. Annemin başında bekleyen bakımverenleri ve hemşireleri ile hep iletişimde oldu . Süreçte Yaren hanımla birlikte devam etmekteyiz.
• Acıbadem Şinasi Can Hastanesi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Yaren Ceceloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Ceceloğlu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Yaren Ceceloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Online Terapi.
Yaren Ceceloğlu adresi nerede?Yaren Ceceloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Mah. Tekin Sk. No:8 İstanbul
- Sanayi Cd. no 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Ceceloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yaren Ceceloğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yaren Ceceloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren Ceceloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yaren Ceceloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Ceceloğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yaren Ceceloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Yaren Ceceloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaren Ceceloğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren Ceceloğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri