Dr. Yasin Ekici olarak Genel Cerrahi alanında hizmet vermekteyim. Özellikle kanser cerrahi üzerine yoğunlaşarak, hastalarıma en güncel ve etkili tedavi yöntemlerini sunmayı hedefliyorum. Sürekli eğitim ve gelişimi mesleki yaklaşımımın temel bir parçası olarak görüyorum
Eken Paşa Caddesi 19, Kütahya
Kütahya Şehir Hastanesi
Eken Paşa Caddesi 19, Kütahya 43100
- Sigortasız hastalar/danışanlar
m....a
Kanser cerrahisi konusunda ilgili bilgili ve tecrübeli olan bir doktor, Pankreas Kanseri ameliyatı olan ananemin takibinde bize karşı gösterdiği tutum ve davranışlardan memnun kaldık yaklaşık 1 yıllık takip sürecinde olumsuz bir durumla karşılaşmadık
Sevgili Doktorumun mesleğinde başarılar dilerim• Kütahya Şehir Hastanesi • Diğer •
Doktor Yasin Bey annemin ameliyatını yaptı.Kendisinden muayene için randevu almıştık.Kolonoskopi ve endoskopi istedi.Kolonoskopi yapıldı ameliyat kararı verildi.Ameliyat başarılı geçti gerek ameliyat sırasında gerekse sonrasında çok ilgili ve dikkatli bir şekilde süreci takip etti.13 gün hastanede yattık çıktıktan sonrada takibini bırakmadı. Annem şeker hastası olduğu için dikişlerinde sıkıntı olmuştu.Her gün hastaneye giderek dikiş yerlerini kontrol etti pansumanını yaptırdı.Çok şükür hiçbir sorun yaşamadık.Sakin yaklaşımı hastalara güven veriyor. Tekrar bir sorun yaşasak yine Yasin bey'i tercih ederiz.
• Kütahya Şehir Hastanesi • Diğer •
Yasin Ekici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Ekici, Genel Cerrahi. Size Yasin Ekici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Yasin Ekici adresi nerede?Yasin Ekici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eken Paşa Caddesi 19 Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Ekici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasin Ekici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasin Ekici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Ekici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasin Ekici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasin Ekici hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yasin Ekici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.