Dr. Yasin Ekici olarak Genel Cerrahi alanında hizmet vermekteyim. Özellikle kanser cerrahi üzerine yoğunlaşarak, hastalarıma en güncel ve etkili tedavi yöntemlerini sunmayı hedefliyorum. Sürekli eğitim ve gelişimi mesleki yaklaşımımın temel bir parçası olarak görüyorum

Eken Paşa Caddesi 19, Kütahya

Kütahya Şehir Hastanesi

Kütahya Şehir Hastanesi

Eken Paşa Caddesi 19, Kütahya 43100

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• M

Kanser cerrahisi konusunda ilgili bilgili ve tecrübeli olan bir doktor, Pankreas Kanseri ameliyatı olan ananemin takibinde bize karşı gösterdiği tutum ve davranışlardan memnun kaldık yaklaşık 1 yıllık takip sürecinde olumsuz bir durumla karşılaşmadık
    Sevgili Doktorumun mesleğinde başarılar dilerim

• Kütahya Şehir Hastanesi Diğer  •

Doktor Yasin Bey annemin ameliyatını yaptı.Kendisinden muayene için randevu almıştık.Kolonoskopi ve endoskopi istedi.Kolonoskopi yapıldı ameliyat kararı verildi.Ameliyat başarılı geçti gerek ameliyat sırasında gerekse sonrasında çok ilgili ve dikkatli bir şekilde süreci takip etti.13 gün hastanede yattık çıktıktan sonrada takibini bırakmadı. Annem şeker hastası olduğu için dikişlerinde sıkıntı olmuştu.Her gün hastaneye giderek dikiş yerlerini kontrol etti pansumanını yaptırdı.Çok şükür hiçbir sorun yaşamadık.Sakin yaklaşımı hastalara güven veriyor. Tekrar bir sorun yaşasak yine Yasin bey'i tercih ederiz.

• Kütahya Şehir Hastanesi Diğer  •