Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi mezunu olan Fizyoterapist Yusuf Kazar, 12 yılı aşkın mesleki tecrübesiyle omurga sağlığı, manuel terapi ve ortopedik rehabilitasyon alanlarında uzmanlaşmıştır. Kariyerine özel bir hastanede sorumlu fizyoterapist olarak başlayan Kazar, 2015 yılında kendi fizyoterapi merkezini kurarak, Çorlu’da bireylere özel sağlık çözümleri sunmaya başlamıştır.
Kurucusu olduğu Fizyoform Çorlu Fizyoterapi ve Pilates Merkezi ile Mia Diet Kitchen Sağlıklı Beslenme markaları aracılığıyla hem fizyoterapi hem de sağlıklı yaşam danışmanlığı alanlarında aktif olarak hizmet vermektedir. 2025 yılı itibarıyla Çorlu’da Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi’nde de görev yapan Yusuf Kazar, multidisipliner bir yaklaşımla bireylerin hem fiziksel hem de psikososyal ihtiyaçlarını dikkate alan, kanıta dayalı ve güncel tedavi yöntemleri uygulamaktadır.
Uzmanlık alanları arasında manuel terapi, ağrı terapisi, postüral bozukluklar (kifoz, skolyoz), ortopedik problemler, ergonomi ve nöromobilizasyon teknikleri yer almaktadır. Her yaştan bireye hizmet veren merkezlerinde, modern yaklaşımlarla omurga sağlığı ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yürütmektedir.
Evli ve iki çocuk babası olan Yusuf Kazar, sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek birçok eğitim programı, atölye ve kongrede aktif olarak yer almıştır. Katıldığı başlıca eğitimler arasında:
• MCMT® Mastery Certification in Manual Therapy
• IKOMT NMST Practitioner & Advanced Sertifikaları
• VitalStim Yutma Terapisi
• Bilişsel Egzersiz Terapileri (BETY)
• Kinesio Taping Association International
Schroth Yöntemi
Skolyoz Tedavisi
C
c...
Yusuf Bey’e muayene ve tedavi olarak devam etmekteyim. Sırt tarafında bulunan kas yırtılması ve aynı zamanda belimdeki iki fıtık için kendisinden yardım almakta, tedavime devam etmekteyim. Sayesinde problemleri çözerek devam etmekteyiz. İyi ki var kendisi.
C
c...
Fizyoterapist Yusuf Kazar’a iyi ki gitmişim. Boyun fıtığı rahatsızlığımdan dolayı başvurdum; çok ilgili ve sabırlı, aynı zamanda dinleyen ve gerçekten neye ihtiyacım olduğunu anlayan bir uzman. Uyguladığı egzersizler sayesinde kendimi her seans sonrası daha rahat hissediyorum. Samimiyeti ve profesyonelliğiyle güven veren bir fizyoterapist. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
fa...l
Uzun yıllardır bel fıtığı nedeniyle ameliyat denmişti ama Yusuf Bey’in uyguladığı tedaviler sayesinde ağrılarım büyük ölçüde rahatladı ve artık ameliyata ihtiyaç duymuyorum. Çok ilgili, bilgili ve işini gerçekten severek yapan bir fizyoterapist kendisi. Bilgisi ve uygulamalarıyla her türlü rahatsızlığıma yardımcı oldu.
• Çorlu Fizyoform • •
Yusuf Kazar’a fizik tedavi için gittim ve güler yüzle karşılandım. Ortam temiz ve çok rahatlatıcıydı.Tüm kontrollerim yapıldı, ağrılarımın sebebini detaylı bir şekilde açıkladı. Bel ve boyun fıtığı tedavisinde uyguladığı yöntemle kısa sürede rahatladım. Yusuf Bey ve ekibinin ilgilerinden memnun kaldım.
• Çorlu Fizyoform • •
s...
Fizyoterapist Yusuf Kazar ile buluşmamız, doğumsal kalça displazisine bağlı komplikasyonların önlenmesi amacıyla fizyoterapi tedavisi istememle 2017 yılında başladı. Yusuf Kazar, sağlık durumumun iyileşmesi için bana manuel terapi ve egzersiz tedavisi uyguladı. 2021 yılında bilateral total kalça protezi operasyonumdan sonra Yusuf Kazar bana yeniden yürümeyi öğretti. Uzun zamandır mevcut kronik kemik eklem sorunlarımın komplikasyon olmadan kontrol altına alınmasını ve kalça protez operasyonu sonrasında hızlı iyileşmem Fizyoterapist Yusuf Kazar sayesinde oldu. Yusuf Kazar son derece başarılı bir fizyoterapisttir.
Yusuf Kazar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Kazar, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Yusuf Kazar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Oyun Terapisi, Kontrol Randevusu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Kuru İğneleme.
Yusuf Kazar adresi nerede?Yusuf Kazar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi Sarmaşık Sokak NO:1/1B Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Kazar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yusuf Kazar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yusuf Kazar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Kazar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Yusuf Kazar hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Kazar ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Kazar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Kazar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yusuf Kazar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yusuf Kazar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yusuf Kazar hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf Kazar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.