2011-2016 yılları arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitimimi tamamladım. Mezun olduktan sonra, 2016-2018 yılları arasında özel bir diş kliniğinde diş hekimi olarak görev yaptım. 2018-2021 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım ve “3D Baskılı Tam Protez Kaide Materyalinde Farklı Yüzey İşlemlerinin Renk Stabilitesine Etkisi” başlıklı tez çalışmamı yürüttüm.
Mesleki olarak, estetik diş hekimliği, gülüş tasarımı, implantoloji, horlama tedavisi ve temporomandibular eklem bozukluklarının tedavisi üzerine yoğunlaşmaktayım. Yüksek kaliteli sonuçlar elde etmek için diş teknisyenleriyle laboratuvar ve teknik yönleri yakından takip etmekteyim. Tasarım programları, dental fotoğrafçılık ve laboratuvar üretim süreçlerindeki yetkinliğim sayesinde tüm üretim iş akışını aktif olarak denetlemekteyim. Uygulamalı diş hekimliğinde klinik temizliğin ve ekip çalışmasının önemini her zaman vurgulamaktayım. Uluslararası İmplantoloji Ekibi (ITI), Antalya Diş Hekimleri Odası ve Türk Diş Hekimleri Birliği üyesiyim.
Ünsal Mahallesi, No:198 A Uğur Apartmanı, Kepez, Antalya 07220
K
kü...i
2 tane dişime kaplama yapıldı beni her adımda işlemler hakkında bilgilendirdi ben kendisinden çok memnun kaldım Şamil hocamı herkese tavsiye ederim
• Özel Dent Sur Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Ş
ş....s
Samil beye hacettepe universitesinde calistiginda dolgu yaptirmistim. Daha sonra annemin dis protezini yaptirmak icin de kendisinden randevu aldik. Isini titizlikle yapan bir dis hekimi. Ankarada protez icin gidebileceginiz en iyi dis hekimlerinden. Kendisine tesekkur ederiz.
• başka bir yer • Diğer •
Yusuf Şamil Doymuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Şamil Doymuş, Protetik Diş Tedavisi.
Yusuf Şamil Doymuş adresi nerede?Yusuf Şamil Doymuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ünsal Mahallesi Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Şamil Doymuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Şamil Doymuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Şamil Doymuş hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Şamil Doymuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Şamil Doymuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Şamil Doymuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Şamil Doymuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Şamil Doymuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yusuf Şamil Doymuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.