0850… Ücret öğren

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. Uzmanlığımı Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldım. Perinatoloji eğitimimi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi perinatoloji bölümünde tamamladım . Kadın Hastalıkları ve Doğum aynı zamanda Perinatoloji alanında hastalarıma hizmet veriyorum.

Yetişkin

Perinatoloji Randevusu

Hoşnudiye Mah. Ayşen Sk. No:28, Tepebaşı, Eskişehir 26100

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • T

Eskişehir’de perinatoloji yan dal ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Zafer Hocam’ı meslektaşı olarak özellikle tercih ettim.Gebelik gibi hassas ve çok yönlü takip gerektiren bir süreçte,bilgi birikiminin yanı sıra yaklaşımın da ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş oldum
    En başından itibaren süreci titizlikle ve güven içinde yönetti.Hem klinik kararlarında hem de hasta iletişiminde son derece dengeli,açıklayıcı ve güncel bilgilerle ilerleyen bir hekim.Güler yüzü, ulaşılabilirliği ve samimi yaklaşımı sayesinde bu süreci içimiz rahat bir şekilde geçirdik
    Hakkındaki olumlu yorumların ne kadar yerinde olduğunu birebir deneyimlemiş oldum.Özellikle perinatoloji bakış açısıyla detaylara verdiği önem ve risk yönetimindeki başarısı,kendisini bu alanda öne çıkarıyor
    Hem bir hekim hem de bu süreci yaşamış biri olarak, güvenilir ve ilgili bir kadın doğum uzmanı ve Perinatoloji uzmanı arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Op. Dr. Zafer Bütün Muayenehanesi Randevu  •

• F

Zafer Hocamız tüm gebelik sürecimizde bizimle çok ilgilendi, detaylı açıklamalarıyla bizi bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum, iyi ki tanışmışız.

• Op. Dr. Zafer Bütün Muayenehanesi Perinatoloji Randevusu  •

Gebelikte 21.haftamda Zafer Hocaya muayene oldum. Bizi tüm sorularımız yönünden aydınlattı. Hatta onun açıklamalarından sonra soracak sorumuz kalmamıştı bile. Yaklaşımından ve ilgisinden çok memnun kaldık. Hatta bebeğim ultrasonda sırtını dönüp kendini göstermedi. Hocam uzunca süre bekledi ama yeterli görüntüleme alamayınca benden bir şeyler atıştırıp tekrar gelmemi istedi. Hastasını ve sürecini çom doğal ve olumlama ile karşılıyor. Çoğu anne gibi evhamlarımdan, endişelerimden ve sorularımdan sayesinde arındım.

• B

Zafer hocayla 20. Hafta detaylı ultrason tanıştık ilgisi, bilgisi , güler yüzü ile tüm detayları biz sormadan anlattı. yüzünü göstermeyen bebeğimiz için sabırla bekleyip fotoğrafını aldı. İyi ki tanımışız kendisini 34. Hafta da tekrar görüşmek dileğiyle

• R

Çok güzel bir gebelik ve doğum süreci geçirdik çok kıymetli doktorumuz

• Op. Dr. Zafer Bütün Muayenehanesi Sezeryan Doğum  •

• G

Detaylı ultrason için gitmiştik doktor bey çok güzel ilgilendi

• Op. Dr. Zafer Bütün Muayenehanesi Detaylı Ultrason  •

Serviks yetersizliğinden 1 kaybı olan biriyim. Zafer hocamı daha önce çevremden duymuş olmama rağmen bu kayıp yaşadığım dönemde gitmedim bilmiyordum riskli bir gebe olduğumu. 2. Gebeliğimi daha planlamadan zafer hocama muayene olmaya başladım. Enfeksiyonu hallettikten sonra gebelik planladık. Hocamın planlı olması ve sıkı takibi ile 12. Haftamda serkilaj oldum. Tabii benim risklerim bitti mi bitmedi 22. Haftamdan sonra gebelik tansiyonum ve şekerim çıktı hocamla birlikte yine sıkı takip ve tedavi programıyla gebelik zehirlenmesi olmadan bu riskleri de atlattık. Hocamın dediği gibi riskli gebelik eşittir bendim. Bende diyorum ki riskli gebelik çözümü eşittir zafer hocam. Sayesinde dünyalar güzeli oğluma kavuştuk. Allah bin kere razı olsun.biri bin olsun. Kendisinin ve ailesinin ayağına taş değmesin. Tek pişmanlığım başta bahsettiğim kaybımda zafer hocama gelmemektir.

• Op. Dr. Zafer Bütün Muayenehanesi Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)  •

• K

Çok açıklayıcı sade ama detaylı anlatım tatlı dil ve yönlendirme her açıdan çok güzel bir muane oldu

• Op. Dr. Zafer Bütün Muayenehanesi Detaylı Ultrason  •

Hamilelik sürecimde en çok güven veren şey doktorumun ilgisi oldu. Her detayı özenle anlatıyor, içimi rahatlatıyor. Kesinlikle öneririm.

• Op. Dr. Zafer Bütün Muayenehanesi Detaylı Ultrason  •

Harika bir hoca iyiki tanımışım dediklerimden iyiki varsınız hocam kesinlikle riskli gebelerin gitmesi gereken bir doktor çok ilgili çok bilgili 14 haftalıkken tansiyon şikayetimle gitmiştim erken tanı ve tedaviyle şuan 31.haftamızdayız