Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapistliği Bölümünden mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca çok fazla uygulamalı staj yapma imkanına sahip oldum. Anadolu Üniversitesi bünyesinde bulunan Mavi Hastane'de ağırlıklı olarak yetişkin grup ile afazi, dizartri, ses bozukluğu terapisi yaptım. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinden bulunan DİLKOM'da ağırlıklı olarak konuşma sesi bozuklukları, akıcı konuşma bozuklukları, motor konuşma bozuklukları, gecikmiş dil konuşma bozuklukları ve otizmde dil ve konuşma bozuklukları üzerine staj yaptım. Lisansımı bitirdikten sonra Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapistliği Bölümünde yüksek lisans eğitimine başladım. Yüksek lisansımı yaparken İstanbul'da rehabilitasyon merkezi ve ayrıca psikiyatri kliniğinde çalıştım. 3 yıl rehabilitasyon merkezinde çalıştıktan sonra kendi kliniğimi açtım. Şu an aktif olarak Uşak Pingu Dil ve Konuşma Merkezinde dil konuşma ve floortime seanslarına devam etmekteyim. Ayrıca Bakırçay Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapistliği Bölümünde Doktora eğitimine devam etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Fevzi Çakmak mah. 3. ray sok. Demireren Plaza, Uşak Merkez, Uşak 64000

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• T

Zehra hocayla oğlumun çıkaramadığı bazı sesler nedeniyle terapiye başladık. Hem yüz yüze hem de online olarak derslere devam ettik. Şuan bütün sesleri çıkarabiliyor. İlgili ve özverili en önemlisi sabırlı birisi , başarılar diliyorum

• Pingu Dil Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Artikülasyon bozukluğu sebebi ile internetten araştırmalarımız sonucu Zehra hanım ile tanıştık görüştük hem samimiyet hem güven verdi. 10 aydır devam eden süreçte gayet olumlu geçti sona yaklaştık bozuk sesleri neredeyse tamamen düzelttik gerisi tekrara kaldı sadece kızımız da çok sevdi kendisini severek gidiyor her hafta çocuklara yaklaşımı ve iletişimi çok iyi.

• Pingu Dil Konuşma Merkezi Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

Zehra hoca ile arkadaşlarimizin önerisiyle kesisti yollarimiz yaklasik sekiz aydir devam ediyoruz ve gelisim geriligi olan ve konusamayan oglum daha once bi kac dil terapistine gitti ve basarisiz olmustuk simdi guzel yol almaya basladik basardikca zehra hocamizinda bizle birlikte sevinmesi bizi daha cok mutlu ediyor.Herkese hemen alisamayan oglumu alistirdi ve birebir derslere giriyor.Yaklasimi ve calismalari bizim icin mutluluk verici.Kutahya simavdan Zehra hocamiz icin geliyoruz

• Pingu Dil Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Zehra hanım alanında çok başarılı,bir süredir gelişimimizde bizimle beraber fazlasıyla faydasını gördük ilgi ve alakasından dolayı çok memnunuz

• G

Benim oğlumda kekemelik vardı ilk zamanlar çok zorlaniyordu Zehra hanımın ilgisi sevgisi oğlumu çok rahatlattı ona çok şey borçluyuz devam etmek isterdik fakat maddi durumumuz dan dolayi devam edemedik uzgunuz

• Pingu Dil Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Zehra Hanım ile yakın arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık. Oğlumda konuşma anlamında gelişme geriliği olduğu için başvurduk. Yaklaşık 1 yıldır haftada 3-4 kez oğlum ile ders yapıyor çok ama çok memnunuz hanımefendi, saygılı, özverili, ilgili, alanında bilgili ve deneyimli ve dürüst bir kişi sonuna kadar herkese tavsiye ederim.

•  •

• Sayın Dr Zehra GÖKDUMAN in Mesleki olarak donanımı ve çocuklara olan sevgisi oğlum Mustafa ya çok şey kattı Çocuklarla olan iletişimi gerçekten çok güzel oğlum Mustafa ile yaklaşık 1 senedir. gidiyoruz bu süreçte oğlum inanılmaz bir şekilde gelişti.. aklınıza takılan çocukla ve süreçle ilgili herşeyi sorabilirsiniz rahatlıkla.. Kendisine teşekkür ediyorum... İyi ki varsınız hocam

• Pingu Dil Konuşma Merkezi Dil Terapisi  •

• H

Ben gayet memnunum. Kızım için kendisiyle görüşme sağladık. Bizim için faydalı oldu, iyi gidiyor. 6 aydır görüşme sağlıyoruz. Kızım daha çok iletişim halinde ve daha çok kelime çıkarmaya başladı. Zehra Hanım güleryüzlü, sıcak, iyi bir uzman. Kendisi kızıma güzel davranıyor, yaklaşımı çok iyi. Kızımla gayet uyum içerisindeler ve çok güzel bir ikili oldular.

•  •

• N

3 yaşında ki kızım için dil terapisti arayışına girmiştim,ve psikoloğumuz Zehra hanımla tanışmamıza vesile oldu,iyi kide oldu aileden birisi oldu Zehra Hanım bizim için,kızımın ablası bana da arkadaş oldu samimiyeti en başta dikkatimi çeken taraf olmuştu.işini severek ve özveri ile yapması fazlası ile güven verdi bana seanslar ne kadar gerekiyorsa o kadar tavsiye ediyor kendisini tanıdığım için çok memnunum
    Çocuğumun konuşması hızlı bir şekilde ilerledi koşa sürede hızlı sonuç almaya başladık

• D

38 yaşımdayım , çocukluğumdan bu yana bazı harfleri söyleyemediğim için kendimi ifade etmekte zorluk çekiyordum.zamanla o kadar az konuşmaya başladım ki , bu defa konuşma nefesimi de kontrol edemez hale geldim. konuşurken nefes nefese kalıyordum. Sonra Zehra Hanım'ı buldum. çocuklarla çok etkin çalıştığını ve başarılı olduğunu duymuştum ama bir yetişkin olarak destek alan kimseyi görmemiştim. seanslara başladıktan sonra , öncelikle özgüvenim geldi ,sonra konuşmam ve nefes kontrolüm oldukça düzeldi. artık insanlarla çok rahat diyalog kurup kendimi ifade edebiliyorum. kendisi alanında çok başarılı bir terapist. seanslarımız hala devam ediyor. kendimde gördüğüm ilerleme için ben bile çok şaşırıyorum ve mutluyum. kendisine çok teşekkür ederim.