Yetişkin

Prof. Dr. Naci Görür Bulvarı, Elazığ 23200

Görüşler

• Z

zi...

Ritim bozukluğu rahatsızlığım sebebiyle ikamet ettiğim Bingöl ilinden Elazığ Şehir Hastanesinde randevu aldım, oradaki Başka bir Kardiyoloji doktoruda Bingöl ilindeki doktorlar gibi ablasyon işlemi yapılması gerektiğini belirterek Zeki hocaya yönlendirdiler, Zeki Hoca kendisi ile görüşmemden 2 gün sonra arayarak yatış işlemleri için davet etti, Bu kadar kısa zaman içerisinde yatış ve müteakibinde operasyon tedavi işlemleri sonucunda sağlığıma kavuştum, hastane ve sonraki süreçte Zeki hocamız sürekli takip etti.

em...s

Zeki Bey gerek kişilik gerek hekimlik olarak çok kaliteli bir insan. Kol damarımdaki tıkanıklık nedeni ile bayağı doktor gezdim açamadılar Zeki hocam açtı. İlimiz için önemli bir deger

• G

gü...ı

Nefes darlığım ve çarpıntı şikayetiyle birkaç merkeze gittim çözüm bulamadım. Doktorum tarafından kalp kapağında darlık ve af denilen ritim bozukluğu mevcuttu. Aynı seansta hem kalp kapağıma işlem yaptı hem ritim bozukluğumu dondurarak düzeltti. İşlemden önce de işlemde olabilecek sıkıntılardan bahsetti. Yüzde 2-3 ölüm riski olabileceğini söyledi.Şükür bişey yaşanılmadı. Elazığ için büyük değer. İşlem sonrası nefes darlığım çarpıntım geçti. Allah razı olsun.

• ELAZIĞ FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİ Randevu  •

sü...k

Kalp ritim bozukluğu nedeniyle zeki hocama başvurdum. Başarılı Ablasyon islemi ile sağlığıma kavuştum. Dr. Zeki Çetinkaya alanında çok başarılı bir doktor. Yıllarca teşhis konulmakta bile emin olunmamıştı ilk muayene de teşhis koyarak gerekli tedaviyi ve müdahaleyi yaparak sağlığıma kavuşturdu.

al...n

Nezih ve sıcak kanlı bir samimi ortam süreci ile karşılaştık.