Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Diyarbakır 1 adres
Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunuyum. Aktif olarak danışan kabul etmekteyim. Özellikle lipödem tedavisi, liposuction sonrası fizyoterapi ve rehabilitasyonu, lenfödem tedavisi ile ortopedik rehabilitasyon alanlarında hizmet vermekteyim. Tedavi sürecinde bilimsel, güncel ve kişiye özel yaklaşımları benimseyerek danışanlarımın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyorum.
- Lipödem (Ağrılı Selülit)
- Lenfödem (Fil Hastalığı)
Mahabad Bulvarı, Diyarbakır
Özel muayenehane
Mahabad Bulvarı, Kayapınar, Diyarbakır
Görüşler
e....k
Zeynep hocam harika bir fizyoterapist.Yaklaşımı sabrı harika.Lipödem tedavim sonucunda ağrılarım ödemim gitti.Bacaklardaki görüntüm değişti.Herkese tavsiye ediyorum
• Özel muayenehane • Diğer •
e....a
İleri seviye Lipödemden dolayı ameliyat olduktan sonra Zeynep hanıma fizik tedavi için gittikten sonra iyileşme sürecim hızlandı ve çabuk toparladım. Alanına hakim mesleki bilgi donanımı gayet başarılı herkese tavsiye ediyorum özellikle lipödem alanındaki herkes Zeynep hanıma görünmeli
• Özel muayenehane • Diğer •
Zeynep Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Duran, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Zeynep Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Zeynep Duran adresi nerede?Zeynep Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahabad Bulvarı Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Duran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Duran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zeynep Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler