Çocuk diş hekimliğinde koruyucu uygulamalar, sedasyon ve genel anestezi altında diş tedavileri, dental travma tedavileri mesleki ilgi alanına girmektedir.
Çeşitli kliniklerde pedodonti uzmanı olarak görev alan Zeynep Ersan, 2020 yılında kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeye başlamıştır. Evli ve İdil ile Batu’nun annesidir.
- Diş Ağrısı
- Diş Hastalıkları
- Diş Çapraşıklığı
- Diş Çürükleri
Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. No:74/2 Gar apt. K:1, D:2,, Seyhan, Adana 01120
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Dr. Dt. Zeynep Ersan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Çekimi
Uyutarak (Sedasyon) Diş Çekimi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
m....k
Diş çektirmeye çok niyetli olmayan çocuğumun dişi kolaylıkla çekti doktor hanım.
• Dr. Dt. Zeynep Ersan Muayenehanesi • Diş Çekimi •
a....k
10 yaşındaki Oğlumun bisiklet kazası sonucu kırılan ön 2 dişini dolgu olduğu belli olmayacak şekilde estetik yaptı, oğlum çok mutlu oldu. Ellerinize sağlık Zeynep hanım, iyi ki varsınız:)
• Dr. Dt. Zeynep Ersan Muayenehanesi • Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu •
ha...
Zeynep hanımı kızım çok sevdi. Bizi çok rahatlattı. Hem kendisinden hem de asistanı Buse hanımdan çok memnun kaldık.
Dr. Dt. Zeynep Ersan
Zaman ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
sa...r
Çocuğuma yaklaşımı deneyimi ve tecrübesiyle yaptığı diş tedavisiyle çok iyi bir okul öncesi süreci geçirdik şiddetle tavsiyemdir
Dr. Dt. Zeynep Ersan
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
ha...a
6 yaşındaki kızımın Diş çürükleri için başvurduk doktor hanıma. 4 dişi tedavi edildi. Hem ofisin çocuklar için dizayn edilmiş olması, hemde çok canayakın ve çocuk psikolojisinden anlayan yaklaşımları sebebiyle kızım çıt çıkarmadan dişleri yaptırdı. Bir yandan da çizgi film izledi. Kesinlikle tavsiye ederim, gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.
Dr. Dt. Zeynep Ersan
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
1 yaşında oğlumun dişi kırıldığı için başvurduk. Diş kökü açıldığı için zor bir vaka olduğumuz halde bizim bu sıkıntılı sürecimizde bilgi ve tecrübesi ile kurtarıcı oldu. Kendisi ve ekibine her sıkıntımızda hızlıca ulaştık. Merak eden ve benzer vaka yaşayanlar için henüz geçici dolgu ile takip sürecindeyiz doktorumuza kontrollerimize devam ediyoruz
Dr. Dt. Zeynep Ersan
Düşüncelerinizi paylaşmak için değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
sü...n
Çocuklara uygun bir klinik beklerken oyun oynayabiliyorlar. Diş çekimi ve kanal tedavisi için başvurduk sedasyon yöntemiyle rahatça atlattık. Kontrol muayenesi için aramadınız diyerek onlar aradılar o kadar sorunsuz bir süreçti.
Dr. Dt. Zeynep Ersan
Zaman ayırarak görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
de...
Çocuklara uygun yapılmış çok güzel tertemiz bir muayenehane.Zeynep hanım işinde uzman kızım anestesi esnasında kesinlikle ağrı hissetmedi.Özel bir iğneyle acısız bir şekilde çekilecek diş uyusturuldu ve diş cekimimiz sorunsuz ,korkusuz ,ağrısız geçti.Doktorumuz Zeynep hanım kızımıza bilgisayardan istediği bir videoyu açtı keyifli bir şekilde diş cekimimizi gerçekleştirdi.Cocuklarimi diş muayenelerine artık Zeynep hanıma getireceğim.
Dr. Dt. Zeynep Ersan
Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Ö
ö.....
Zeynep hanım kızımın iki dişini genel anestezi ile kaplama ve kanal yaptı kızım film bile çektirmezdi muayenenin fiziki koşullarını sevdi ve çektirdi artık rahatız …
Dr. Dt. Zeynep Ersan
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
ay...e
Zeynep Hanım, 2,5 yaşındaki oglumun ilk dis doktoru. Bütün doktorlardan korkan, daha muayene olmadan ağlama krizlerine giren oglum hiç korkmadı ve ağlamadı. Doktor Hanımın ve çalışanının güleryüzü, ilgi ve alakasi oglumu çok rahatlattı. Ayrıca çocuk oyun alanıyla, muayene ve tedavi odalarıyla harika bir ortamları var. İyi ki Zeynep Hanım diyorum...
Dr. Dt. Zeynep Ersan
Güzel görüşleriniz için teşekkür ederiz. Olumlu geri dönüşlerinizle çalışma motivasyonumuz artıyor.
Zeynep Ersan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Ersan, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Zeynep Ersan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Çocuk Diş Tedavisi, Pedodonti, Diş Çekimi, Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi, Uyutarak (Sedasyon) Diş Çekimi, Koruyucu Diş Hekimliği, Süt Dişi Çekimi.
Zeynep Ersan adresi nerede?Zeynep Ersan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. No:74/2 Gar apt. K:1, D:2, Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Ersan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Ersan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Ersan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Ersan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Ersan hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Ersan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Ersan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Ersan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Ersan hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Zeynep Ersan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.