- Psikolojik Bozukluk
Beck Depresyon Ölçeği
Beier Cümle Tamamlama Testi
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Merve D. Aslan
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlat Edinme Sürecinde Psikolojik Destek
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Ş
ş...
Ben Zeynep Hoca'ya online olarak örümcek fobim nedeniyle ulaştım. Kendisiyle olan görüşmelerimizden sonra bahçemde rahat bir şekilde oturmaya başladım. Büyük oranda rahatladım. EMDR ismi verilen bir teknikle ilerledik. Herkese Zeynep Hoca'yı tavsiye ediyorum.
gu...a
Zeynep Hanımdan kızım için destek aldım. Kızıma uzun soluklu bir oyun terapisi aldım kendisinden. Kızımın medikal anlamda korkuları vardı. Serum taktırmama, kan tahlili yaptırmama ve diş tedavisine karşı durma gibi. Onunla tamamladığımız terapi sonrası tüm bu korkuları, kaygıları çok çok azaldı. Ve artık medikal destek alması gereken durumlar olduğunda hafif kaygı ile zorluk çıkarmadan tedavisini alıyor. Zeynep Hanım çok iyi bir uzman. Sadece çocuğumuzla değil ebeveynlerle çalışma konusunda da çok iyi bir iletişime sahip. Bu süreçte anne olarak bana da büyük desteği oldu. Tüm danışanlara Zeynep Hanımı şiddetle tavsiye ederim.:)
• başka bir yer • Diğer •
na...n
Alanında en iyilerinden birisi diye bilirim Zeynep hanımla hayal bile edemeyeceğimiz bir yol kat ettik ve tedavi sürecimizin sonlanmasını bile bir pastayla kutlayan nezakete önem veren mükemmelin ötesinde bir uzman sürecimizin sonlanmasına rağmen haala Msj atıp durumumuzu soracak kadarda düşünceli ve nazik bir hanım efendi hiç bir zaman desteğini bizden esirgemediniz iyiki sizinle yollarımız kesişti sevgiyle kalın yolunuz hep ışıklarla dolsun iyiki siz
• Merve D. Aslan • Oyun Terapisi •
L
l....k
Kendisini mükemmel geliştirmiş, çocuğumun kalbine dokunan , sürecimize büyük katkı sağlayan bir uzman Zeynep hanım, tüm çocuklar için canı gönülden tavsiyemdir.
• başka bir yer • Diğer •
Zeynep Noyan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Noyan, Psikoloji. Size Zeynep Noyan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi.
Zeynep Noyan adresi nerede?Zeynep Noyan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erenköy Mahallesi Kutup Caddesi No:41 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Noyan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Noyan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Noyan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Noyan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Noyan hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Noyan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Noyan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Noyan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Noyan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Zeynep Noyan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Noyan hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Noyan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.