Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet bulvarı Sivriler Plaza no:63 kat:5 daire10, 26250 Odunpazarı/Eskişehir, Odunpazarı, Eskişehir
Limanım Psikolojik DanışmanlıkBu adreste kabul edilen sigortalar
Psikoloji Randevusu +82 daha fazla
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Psikolog Zülal Devlez, Uluslararası Balkan Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden mezun olmuştur. Altınbaş Üniversitesi'nde Psikoloji yüksek li...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Uluslararası Balkan Üniversitesi (İngilizce) Psikoloji Bölümü
Fotoğraflar
Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet bulvarı Sivriler Plaza no:63 kat:5 daire10, 26250 Odunpazarı/Eskişehir, Eskişehir
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Nöropsikolojik Testler
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otojenik Gevşeme Tekniği
Limanım Psikolojik Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Limanım Psikolojik Danışmanlık
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Ön Görüşme
İz Sürme Testi
9 hasta yorumu
c....s
Zülal hocama evliliğimizdeki problemler için başvurduk. Karşılıklı olarak anlaşmazlıklarımız çok fazlaydı ve evliliğimiz bitmek üzereydi şu anda yoluna koymuş durumdayız. Her şey için çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.
el...
Zülal hocamla çalışmaya başladığımdan bu yana kendimi tanıdım. Kendine yetmenin ve tanımanın ne olduğunu çok iyi ogrendim. Terapinin bana kattığı en büyük şey kendimle tanışmak oldu. Bununla birlikte bütün sorunlarımdan kurtuldum. Ne kadar teşekkür etsem azdır.
e....ö
Zülal hanıma yaşamış olduğum yoğun depresyon ve ani öfkelenmelerim için 3 seanstır gidiyorum. her seans biraz daha anda kalmamı ve öfke patlamalarımı nasıl kontrol etmem gerektiği hakkında yol gösterici oldu.
s ...
Anoreksiya rahatsızlığım vardı bu nedenle terapiye başladım. Hocalarımla birlikte hayatim degisti . Her şey için çok teşekkür ederim.
em...a
Zülal hanıma, okb tanısı almam üzerine tavsiyeyle gitmiştim. Uzun zaman birlikte çalıştık ve çevremdeki kişiler bile bendeki değişimi her gün dile getiriyorlar. Bir kez daha teşekkür ederim.
ş....t
Çocuğumun ergenlik problemlerini takip eden bazı psikolojik sorunları ortaya çıkmasıyla Zülal Hanıma başvurduk. Çocuğumuza fark etmeden ne kadar zarar verdiğimizi fark ettik. Bizim ve oğlumuzun kendini daha iyi tanımasıyla ve problemlere olan yaklaşımlarımızı gözden geçirmemizle ve tabi ki Zülal hanım sayesinde çok büyük gelişmeler elde ettik ve atlattık. Asıl şimdi aile olduk diyebilirim.
m....b
Bir buçuk yıllık terapi sonucunda sıfırlanmış ve yenilenmiş hissediyorum. İlişkilerimin güçlenmesinde, yaşadığım yeme bozukluğu ve beraberinde gelen bir ton sorunun üstesinden gelmemi sağladığı için teşekkür ederim.
Zülal Hanım, kendime inanmamı sağladı.
e....r
Aile Danışmanlığı için başvurduk ve eşimle yaşadığımız olumsuzlukları atlatmamızı sağladınız. iyi ki sizinle çalıştık. Birlikte geçirdiğimiz süre içerisinde kafamızda soru işareti kalmaması adına bize verdiğiniz detaylı açıklamalar sayesinde içimiz oldukça rahattı.
o.....
Tavsiye üzerine gittik. oğlum için gittim dikkat dağınıklığı vardı. Çok başarılıydı oğluma çok iyi geldi en beğendiğim yani ise bize olan ilgisi oğluma olan yaklaşımı ve her şeyi detaylı bir şekilde anlatması gün gün oğlumun nasıl ilerlediğini birebir takip etmesi. Kesinlikle tavsiye ediyorum her şey için teşekkürler Zülal devlez iyiki varsın..
Psk. Zülal Bilgili
Birlikte çalışarak üstesinden geldik. İyi ki tanıştık. Düşünceleriniz çok kıymetli.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler