Böbrek Üstü Bezi Cerrahisi
Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi
Safra Yolu Tıkanıklıkları Tedavisi
Tüp Mide Ameliyatı
Acıbadem Maslak Hastanesi
1974 yılında Ankara’da doğdum. Ankara’da 1980 ile 1982 yılları arasında Kavaklıdere İlkokulu’nda okuduktan sonra ailemin iş dolayısıyla ailemle birlikte 1982 yılında Almanya’ya, Münster Şehri’ne taşındım. Burada Thomas Morus ilkokulunu bitirdikten sonra 1985 ile 1994 yılları arasında Pascalgymnasium isimli ortaokul ve liseyi bitirdim. 2002 yılında Almanya’da Münster Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra 2007 yılına kadar Heidelberg Üniversitesi Cerrahi Departmanı’nda cerrahi eğitimimi tamamladım. 2007-2018 yılları arasında Münih Teknik Üniversitesi Cerrahi Departmanı’nda çalıştım. Bu süre içinde, 2013 yılında New York, Amerika’da Hepatopankreatobiliyer Cerrahi alanında gözlemci olarak bulundum. Yine 2013-2014 arasında Münih Teknik Üniversitesi, Klinikum rechts der Isar’da Cerrahi Departmanı’nda Pankreas Cerrahisi Birimi Şef Yardımcısı olarak, 2014-2018 yılları arasında aynı departmanda Karaciğer-Pankreas- ve Safra Yollari Cerrahi Birim Şefi ve Cerrahi Departmanın 2. Ordinaryus Professor olarak çalıştım. 2017 yılında Heidelberg’deki Mannheim Üniversitesi Şefliği için en uygun 8 adaydan biri olarak seçildim. 2017 yılında İngiltere, Liverpool Üniversitesi Pankreas Cerrahisi ve Pankreas Araştırmaları Birimi’nin başına geçmem için getirilen teklifi reddederek 2018 yılında Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Hepatopankreatobiliyer Departmanı’nın ve kurmuş olduğum Acıbadem Üniversitesi Pankreas Araştırmalar Merkezi’nin Başkanı olarak göreve başladım. Şu anda hala bu görevlerimi ifa etmekteyim. Şimdiye kadar yayınlanmış 124 uluslararası makalede yazar olarak, ödül almış 14 bilimsel araştırmada araştırmacı olarak yer aldım. Şimdiye kadar elde ettiğim bilimsel fonlarla 9 adet önemli bilimsel projeyi başarıyla sonuçlandırdım ve fonlanmış 7 projede ise hala yöneticilik yapmaktayım. Bugün 10 adet uluslararası bilimsel derneğin üyesi olarak çalışmaktayım.
ze...l
Prof. Dr. Güralp Onur Ceyhan hocam ile haziran ayında babama konulan pankreas kanseri teşhisi ile yollarımız kesişti. Bu süreçte olabilecek en pozitif ve net şekilde iletişim kurarak, doğru bir tedavi planlaması yaparak ve çok zor olan pankreas ameliyatını en iyi şekilde gerçekleştirerek hem bizi hem babamı hayata bağladı. Kendisine ve çok sevgili ekibine minnettarız. İyi ki varsınız.
tu...l
Haziran ayı başında pankreas kanseri teşhisiyle tedavime başlandı.Bu süreçte Prof. Dr. Güralp Bey ile tanıştık.Öncelikli olarak 6 seans kemoterapiden sonra Güralp Bey ve ekibinin başarılı bir operasyonu ile Whiple ameliyatım gerçekleşti. Çok zor olan bu ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Güralp Hoca ve ekibine minnetarım. Bu ameliyatta ayrıca pankreasımda ve çevre damarlardaki kanserli tümörü başarılı bir şekilde temizleyerek bu süreci tamamladı.Her şeyden önemlisi tanıştığımız ilk günden itibaren Güralp Bey ve ekibinin sıcakkanlı, bilgilendiren ve insanın kendisini rahat hissetmesini sağlayan tavırlarından dolayı çok rahat bir süreç geçirdim. Benzer süreçlerden geçen tüm hastalara gözüm kapalı Güralp hocamı ve ekibini tavsiye ederim. İyi ki varlar.
o.....
Eylül 2024'te safra kesemdeki poliplerin artması nedeniyle ameliyat oldum. Gayet başarılı geçti. Ertesi gün taburcu oldum. Ameliyat sonrası hiçbir şikayetim olmadı ve çok kısa bir nekahat dönemi geçirdim. Güralp hoca tüm bu süreçte son derece empatik, pozitif ve güven veren yaklaşımıyla benim gibi kaygılı bir hastayı rahatlattı. İlk dakikadan itibaren emin ellerde olduğumu hissettim. Bilgisinin yanında insan iletişiminin de kuvvetli olması doktorlar arasında onu ayrı bir yere koyuyor benim gözümde. Hem kendisi hem ekibi son derece ilgili ve güleryüzlü. Umarım gerekmez ama ilerde tekrar ameliyat olmam gerekse kesinlikle tekrar Güralp hocaya gitmek isterim.
on...n
İnsülinoma teşhisi netleştiğinde Güralp hocamın detaylı bilgilendirmesi ile ameliyat tarihini belirledik. Pankreastaki kitle kanala indiğinden kuyruk kısmının opere edilmesi gerekti. Karın içi yağlanmam çok yoğun olduğundan oldukça zor ve uzun süren bir operasyon neticesinde dalak da alınmak durumunda kaldı. Ancak hocamın ellerine sağlık ki bu kadar zor şartlarda çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi ve şimdi şekerim normal seviyelere geldi artık sağlığıma kavuştum. Hocamız ameliyat sonrasında da herşeyden emin olmak istedi ve sıkı bir takiple ilerledik. İletişimi de çok kuvvetli. Böylesine başarılı ve değerli bir doktor ile ilerlediğim için çok mutluyum.
n....
Bisikletten düşen oğlumun bazı iç organlarında yaralanma özellikle pankreasında ciddi bir yaralanma olduğunu öğrendiğimizde çok üzülmüş ve çok korkmuştuk. Güralp hoca ile tanıştığımızda bizi açıklayıcı bir şekilde bilgilendirmesi, güleryüzlü sıcak yaklaşımı bizi rahatlattı.
Oğlumla aralarındaki güzel iletişim ve sevgi dolu yaklaşımıyla aşıdan bile korkan oğluma ameliyat olma fikrini kolayca kabul ettirip onu psikolojik olarakta çok güzel bir şekilde ameliyata hazırladı.
16 Temmuzda başarılı bir pankreas ameliyatı geçiren oğlum ameliyat sonrasında da hiç bir sorun yaşamadan hızlı bir şekilde iyileşerek 6. Günde taburcu oldu Güralp hoca ve başarılı ekibi ve kat hemşireleri oğlumla her zaman çok çok yakından ilgilendiler. Bu zor süreçte Güralp hoca bizim en büyük şansımız oldu. Kendisine ömür boyu minnettar kalacağız.
ga....
Dün Güralp hocaya safra kesesi ameliyatı oldum, özellikle buraya gelip ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Kendisi alanına son derece hakim olduğunu hissettiren ve hasta ve hasta yakınına çok değer veren birisi. Kızımın ameliyat için endişeleri vardı onunla da ayrıca ilgilendi. Uzun zamandır gördüğüm en can dostu ve güven verici doktor kendisi. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Kendisine ve değerli ekibine sevgilerimi iletiyorum
e ...h
Güralp beye safra kesemdeki taş sebebiyle ilk olarak muayene oldum. Kesin ve doğru yönlendirmeleriyle beni ameliyat olmam gerektiği hk yönlendirmede bulundu. Nitekim öyle de oldu ameliyat sonrası taşın safra kesesinde iltihaplanmaya yol açtığı belli oldu. Ayrıca kolay bir ameliyat süreci oldu benim için.
ce...n
3 temmuzda Prof.Dr Güralp beyde pankreas tümör ameliyatı ve safra kesesi ameliyatı oldum. Pankreasımda 10,6cm büyüklüğünde bir tümör olduğunu öğrendikten sonra benim için çok zor ve stresli bir süreç başlamıştı. Yoğun araştırmalar ve görüşmeler sonucu ameliyat için Güralp beyde karar kıldım. Güralp beyin süreç başından beri sıcakkanlılığı, güven veren tavrı, pozitif ve net iletişimi, teknik anlamda kendine güveni bende güven yarattı. Bu yazıyı okuyan ve böyle bir ikilemde olan varsa Güralp bey’i gözü kapalı tavsiye ediyorum. Bu alanda yaptığı ameliyat sayısı ve sadece bu alana yogunlaşmış bir ekibi olması fark yarattı. Ameliyt sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.Güralp bey ve ekibi hastanedeki süre boyunca çok ilgiliydi ve iyileşme sürecim hızlı oldu.Şimdi iyiki diyorum..
Güralp beyi ve ekibini hiç unutmayacağım. Kendisine her zaman beni bu durumdan kurtardığı için minnet duyacağım..iyiki böyle doktorlar ülkemizde varlar çok şanslıyız. sonsuz sevgiler, iyi ki varsınız Güralp hocam
de...ı
Merhabalar,Prof Dr.Guralp hocam 2 temmuzda safra kesesi ameliyatimi bana basarili bir sekilde yapti,gerceklesen operasyon 3 cm capli buyuk bir tas iceren safra kesesi alim ameliyatiydi,benim gecmis donem yasadigim anaverizmalardan dolayi stresli oldugum bir durum olmasina ragmen sevecen bakislari ve guven veren gulusu ve tum aciklamalari ile sonsuz bir guven duygusu bende uyandirdi, ameliyat sonrasida olan tum surecimde gayet rahat ve saglikli gecirdim,ve her gunde sukrettim, yasadigim surece dualarimda olucaktir kendisi... yolunuz her daim acik olsun sevgili Guralp hocam eminim daha pek cok ve en zorlu operasyonlarda o guzel enerjiniz ve bilginizle sifa vermeye devam ediceksiniz sevgiler
b ...̇
İğne olmaktan korkan ben , Güralp beyin operasyonu ve sonuçlarını çok güzel anlatması , güler yüzü ile rahatlatması ve her şeyden önce güven vermesi ile safra kesesi ameliyatına girdim. 1 hafta sonra hiç ameliyat olmamış gibiydim diyebilirim. Bu süreçte ilgileri için Güralp hocaya da ekibine de minnettarım.
Güralp Onur Ceyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güralp Onur Ceyhan, Genel Cerrahi. Size Güralp Onur Ceyhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Karaciğer Nakli (Transplantasyonu), Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Tüp Mide Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Meme Cerrahisi, Randevu, Pankreas Cerrahisi, Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi, Böbrek Üstü Bezi Cerrahisi.
Güralp Onur Ceyhan adresi nerede?Güralp Onur Ceyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Cad.No:40 Maslak Sarıyer
- Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güralp Onur Ceyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güralp Onur Ceyhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güralp Onur Ceyhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güralp Onur Ceyhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Güralp Onur Ceyhan hangi dilleri konuşuyor?Güralp Onur Ceyhan ile Almanca, İngilizce, Türkçe, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Güralp Onur Ceyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güralp Onur Ceyhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güralp Onur Ceyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 205 hasta / danışan, Güralp Onur Ceyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sarıyer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sarıyer bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar