0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, Ben Klinik Psikolog Haldun Batuhan Parlatan

İnsan davranışlarını, duygularını ve ilişkilerini anlamaya duyduğum ilgi, beni psikoloji alanına yönlendirdi. Bugün Klinik Psikolog, Psikoterapist ve Aile Dizimi Eğitmeni olarak; bireylerin yaşadıkları psikolojik zorlukları anlamalarına, içsel güçlerini keşfetmelerine ve yaşamlarında daha sağlıklı bir denge kurmalarına eşlik ediyorum.

Hepimizin hayatında tekrar eden duygular, benzer ilişki sorunları ya da “Neden hep aynı şeyleri yaşıyorum?” diye düşündüğümüz dönemler vardır. Bazen kaygı, bazen depresyon, bazen de ilişkilerde yaşanan çatışmalar aslında görünenden daha derin bir hikâyenin parçasıdır. Ben terapiyi, bu hikâyeyi birlikte keşfettiğimiz, anlamlandırdığımız ve dönüştürdüğümüz güvenli bir alan olarak görüyorum.

Mersin'de yüz yüze terapi ve online terapi hizmetleri kapsamında; kaygı bozuklukları, depresyon, travma, özgüven sorunları, ilişki problemleri, yaşam krizleri, duygusal bağımlılık, stres yönetimi ve kişisel gelişim süreçleri üzerine çalışıyorum. Ayrıca çift terapisi ve aile dizimi çalışmalarıyla bireylerin ve çiftlerin tekrar eden yaşam döngülerini daha derinden anlamalarına destek oluyorum.

Seanslarda yalnızca yaşadığınız probleme değil, o problemin altında yatan duygu, düşünce ve ilişki dinamiklerine de odaklanıyorum. Çünkü çoğu zaman yaşadığımız zorluklar sadece bugünün değil; geçmiş deneyimlerimizin, öğrenilmiş kalıplarımızın ve bazen de aile sistemimizden taşıdığımız görünmeyen yüklerin bir yansıması olabiliyor.

Benim için terapi; yargılanmadan konuşabildiğiniz, kendiniz olabildiğiniz ve gerçekten duyulduğunuzu hissedebildiğiniz bir yolculuktur. Bazen bir farkındalık, bazen güçlü bir içgörü, bazen de yıllardır verdiğiniz bir tepkinin değişmeye başladığını fark etmek... Kalıcı dönüşüm çoğu zaman tam da bu küçük ama anlamlı anlarda başlar.

Terapiye başlamak çoğu insan için önemli bir cesaret adımıdır. Eğer siz de yaşamınızda tekrar eden sorunları anlamak, duygusal yüklerinizi hafifletmek, ilişkilerinizi güçlendirmek veya kendinizle daha sağlıklı bir bağ kurmak istiyorsanız, bu süreçte size profesyonel olarak eşlik etmekten memnuniyet duyarım.

Klinik Psikolog Haldun Batuhan Parlatan olarak amacım; danışanlarımın yalnızca sorunlarını çözmelerine değil, aynı zamanda kendilerini daha yakından tanımalarına, potansiyellerini ortaya çıkarmalarına ve yaşamlarında daha özgür seçimler yapabilmelerine destek olmaktır.

Yetişkin

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Y

y.....

Haldun Hoca ile yaptığımız seanslarda tespit ettiği analizler doğrultusunda kendimle ve ilişkimle ilgili bazı şeyleri daha net görmemi sağladı.Bundan sonraki süreçte de kendisiyle seanslara devam edip kendimi daha iyi tanımama yardımcı olacağına şüphem yoktur.

• Kl.Psk. Haldun Batuhan Parlatan Çift Terapisi  •

• U

u....t

Haldun hocam kısa sürede tecrübe ve deneyimiyle çok büyük bi etki ve farkındalık yarattı bende ilgi ve alakasından çok memnunum

Psk. Haldun Batuhan Parlatan

Merhaba, güzel geri bildiriminiz ve değerli sözleriniz için çok teşekkür ederim. Süreç boyunca gösterdiğiniz açıklık ve cesaret, farkındalıkların oluşmasında önemli bir rol oynadı. Yolculuğunuzda size eşlik edebilmiş olmak benim için çok kıymetli. Sağlık, huzur ve içsel güçle ilerlemenizi dilerim.

• D

d....f

Bir yerin size şifa olacağını tanıştığınız ilk günden hissedersiniz; burası tam da öyle bir yerdi. Sıcak, içten ve sanki hep oradaymışçasına tanıdık bir güven duygusu.Yolumun kesiştiğine çok memnunum.

Psk. Haldun Batuhan Parlatan

Merhaba, bu güzel ve anlamlı paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Bir yerde kendimizi güvende ve kabul edilmiş hissetmek, değişim ve iyileşme yolculuğunun en değerli parçalarından biridir. Burada böyle bir duyguyu yaşayabilmiş olmanız beni çok mutlu etti. Yolculuğunuzun bir parçası olabilmek benim için büyük bir değer.

te...k

Haldun hocamız alanında uzman bir psikolog görüşleri, yönlendirmeleri ve testleri ile terapi sürecini çok güzel yönetiyor.

• Kl.Psk. Haldun Batuhan Parlatan Bağımlılık Terapisi  •

Psk. Haldun Batuhan Parlatan

"Güveniniz ve bu güzel paylaşımınız için içtenlikle teşekkür ederim. Terapi, danışan ve terapistin birlikte yürüdüğü ortak bir farkındalık yolculuğudur. Bu süreçte gösterdiğiniz çaba ve kararlılık başarının en büyük parçası. Şifa ve gelişim dolu bu yolda yanınızda olmaktan mutluluk duyuyorum."

se...e

17 yaşında oglum için haldun hocaya geldim. Çok memnunum. Seanslardan sonra oglumda büyük degişimler olmaya başladı . İnşallah haldun hoca ile birlikte sıkıntılı ergenlik dönemini başarılı bir şekilde atlatacagız.

• Kl.Psk. Haldun Batuhan Parlatan Psikoterapi  •

Psk. Haldun Batuhan Parlatan

"Değerli geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Ergenlik dönemi hem gençler hem de aileler için zaman zaman zorlayıcı olabiliyor. Oğlunuzun gösterdiği gelişimi görmek beni de çok mutlu ediyor. Bu süreçte gösterdiğiniz ilgi, sabır ve iş birliği de değişimin önemli bir parçası. Birlikte çalışarak bu dönemi en sağlıklı şekilde yönetmeye devam edeceğimize inanıyorum. Sevgi ve güveniniz için tekrar teşekkür ederim."

• M

m....ş

Hocamı kendi şikayetlerim üzerine internette araştırma yaparken tesadüfen bulup araştırdım randevu almaya karar verdim. Daha ilk seansta bana yaklaşımı sıkıntılarımı normalde çok açamam ama öyle bi yaklaşımı var ki sanki 20 senelik arkadaşıma anlatır gibi anlatabildim bilgisi ve donanımı son derece iyi, neler yapabileceğimizi süreç hakkında detaylı bilgi vermesi hasta takibini aksatmaması bende çok iyi izler bıraktı inşallah sürecimiz çok daha olumlu iyi bir şekilde devam eder hocam iyi ki varsınız saygılar..

Psk. Haldun Batuhan Parlatan

Güzel düşünceleriniz ve kıymetli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.

Terapi sürecinde kendinizi rahat hissedebilmeniz ve yaşadıklarınızı açıkça paylaşabilmeniz benim için oldukça değerli. İlk seanstan itibaren aramızda güvene dayalı bir iletişim kurulmuş olması beni de mutlu etti.

Bu süreçte gösterdiğiniz açıklık, cesaret ve değişime olan isteğiniz en az terapi kadar önemlidir. Bundan sonraki seanslarımızda da aynı özen ve iş birliğiyle ilerleyerek sizi zorlayan konuları birlikte ele almaya devam edeceğiz.

Nazik sözleriniz için tekrar teşekkür eder, çıktığınız bu yolculukta size eşlik etmekten memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim.

Sevgi ve saygılarımla,

sm...ş

Haldun Hocamla terapi süreci her zaman kaliteli ve değerli bir zaman dilimiydi benim için.Güleryüzü , anlayışı ve güçlü iletişimiyle terapi süreci oldukça keyifliydi.Gizlilik ve güven adına hiçbir problemle karşılaşmadan verimli bir şekilde görüşmeler gerçekleşti.Dilediğiniz gibi kendiniz gibi hareket edeceğiniz rahat bir ortamda bulunmak sizi de mutlu edecek.Haldun Hocam iyi ki varsınız.

Psk. Haldun Batuhan Parlatan

Güzel düşünceleriniz ve içten geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Terapi sürecini güvenli, rahat ve verimli hissetmeniz benim için çok kıymetli. Bu yolculukta size eşlik edebilmiş olmak beni mutlu etti. İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim, her zaman sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

ec...i

Randevu oldukça verimli ve iyiydi. Sürecin bana oldukça iyi geldiğini düșünüyorum.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Psk. Haldun Batuhan Parlatan

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Görüşmelerin size iyi geldiğini ve sürecin verimli geçtiğini duymak benim için çok anlamlı. Size katkı sağlayabilmek mutluluk verici. Sağlıklı ve dengeli günler diliyorum.

t....c

Psk. Haldun Parlatan ile terapi sürecim benim için gerçekten çok kıymetliydi. Kendisi her zaman anlayışlı, sabırlı ve yargılamadan dinleyen bir yaklaşım sergiledi. Seanslar boyunca kendimi güvende hissetmemi sağladı ve zorlandığım konuları rahatça ifade edebildim.

Sürece başladığım zamana kıyasla kendimi çok daha farkında, güçlü ve dengede hissediyorum. Bu gelişimde Haldun Bey’inn desteğinin çok büyük payı var.

Psk. Haldun Batuhan Parlatan

Bu değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Süreç boyunca kendinizi güvende hissedebilmeniz ve duygularınızı açıkça ifade edebilmeniz benim için çok kıymetli. Yaşadığınız farkındalık ve güçlenme, sizin emeğinizin ve cesaretinizin bir sonucu. Bu yolculukta size eşlik edebilmiş olmak benim için de çok anlamlı. Her zaman yanınızdayım.

tu...t

Uzun zamandır içimde taşıdığım duyguları ilk kez bu kadar açık ifade edebildim. Anlaşıldığımı hissetmek benim için çok kıymetliydi. Seans sonrası içimde tarif etmesi zor bir rahatlama oldu. Bu deneyim benim için gerçekten dönüştürücüydü.
    Profesyonelliği ve yaklaşımı için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Kl.Psk. Haldun Batuhan Parlatan Psikoterapi  •

Psk. Haldun Batuhan Parlatan

Bu güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Duygularınızı bu kadar açık ifade edebilmeniz ve kendinizi anlaşılmış hissetmeniz gerçekten çok kıymetli. Seans sonrası yaşadığınız rahatlama, sürecin sizin için ne kadar anlamlı ilerlediğinin önemli bir göstergesi. Bu yolculukta size eşlik edebilmek benim için de çok değerli. İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olmaya devam edeceğim.