1995 yılında Bulgaristan’da doğdum. Kocaeli’de ikamet etmekteyim. 2020 Ocak ayından itibaren danışmanlık hizmeti vermekteyim. ÖĞRENİM: Lise : Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi Lisans : Sakarya Üniversitesi, Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Lisans : İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi EĞİTİMLER; Aile Danışmanlığı, Biruni Üniversitesi Ev ve Aile Danışmanlığı Eğitimi, Ev Okulu Derneği Moxo Dikkat Testi, Moxo Türkiye ASİS Anadolu Sak Zeka Ölçeği, Prof. Dr. Uğur Sak Magic Therapy Eğitimi Uygulayıcı Sertifikası, Dr. Kevin Spencer Sanat Terapisi, Topkapı Üniversitesi AGTE Filial Terapi Uygulayıcı Sertifikası, Balat Psikoloji Çocuklarla Terapide Oyun ve Etkinlikler Uygulayıcı Sertifikası, Uzm. Klinik Psk. Yusuf Menki Disleksi Eğitici Eğitimi Uygulayıcı Sertifikası, Ev Okulu Derneği Çocukların Değerlendirilmesinde Projektif Testler Eğitimi, Uzm. Klinik Psk. Yusuf Menki Oyunun İyileştirici Gücü Atölye Çalışmaları, Uzm. Psk. Dan. Emine Yanıt Psikodramayla Güçlü Yanlarını Keşfetmek workshop, Psikodramatist Odise Vuçinas Terapötik Kartlar Uygulayıcı Eğitimi, Life Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Psk. Nazan Kılınç Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi - Prof. Dr. Doğan Şahin

İstasyon 165A, Tuzla, İstanbul 34940

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Röportaj

• Z

Eşimle beraber destek aldık kendimize inanmamizi ve sorunlari nasıl halletmemiz gerektiği konusunda vermiş olduğu bilgiler sayesinde daha sağlam bir iliskiye sahip olduk çok memnun kaldım katıldığımız seanslarimdan herşey gönlünüzce olsun Ümmühan hanım

• N

İçinde bulunduğum zor duygular üzerine uzman arayışı yaparken tavsiye üzerine Ümmühan Hanım’ile görüşme sağladım Benim için bu zorlu süreçte farkındalık kazandırarak sorunlarımızı çözmemde çok destek oldu. Artık daha sağlıklı düşünüp hareket edebiliyorum Destek almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum

• Psk. Dan. Ümmühan Deniz  •

Bu sene üniversite hazırlık dönemimdi. Bu dönemde çok stresli ve kaygılı idim. Kendisi bana bu süreçti çok yardımcı oldu.

• Psk. Dan. Ümmühan Deniz  •

Çok zor bir dönemden geçerken Ümmühan hanım ile tanıştım ve bu süreci en kolay şekilde atlatmama deneyimi ve bilgisi ile yardımcı oldu.
    Profesyonel birinden destek alması gereken herkesin gönül rahatlığıyla gidebileceği mükemmel bir danışman

• R

Bazı sorunlar yaşiyordum bunun için gittim.Konuşmak tavsiye almak gerçekten iyi hissettirdi.

• R

Ümmühan Hanım ile 2 yıldır tanışmışlığım var ve çok zor olan bu sürecimi atlatmama yardımcı oldu onunla bu süreçte tanışmam hayatımdaki iyi hissettirecek değişimlere ve güzel sebeplere neden oldu

• H

Ümmühan Hanım ile desteğe ihtiyaç duyduğum bir dönemde tanıştık. Hayatımda kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri oldu. Beni o sıkıntılı ve sıkışmış halimden kurtarıp daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayata sarılmamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Destek almayı düşünen herkese Ümmühan Hanımla tanışmasını gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

• R

Ümmühan hanımla yaklaşık 2 aydır çalışmaktayız. Kendisinin sıcakkanlı ve çözüm odaklı tavrı sayesinde kısa sürede çok olumlu gelişmeler yaşadım. Kendisiyle çalışmaktan çok memnunum.

• Psk. Dan. Ümmühan Deniz Diğer  •

• Psikolojik destek almaya karar verip sizinle seanslara başladığım günden beri kendimi daha özgüvenli hissediyorum ve bişeyleri başarabileceğime olan inancım daha da artıyor. Herşeyden önce beni dinlemeniz bile benim için çok değerli insan tanımadığı birine daha kolaylıkla anlatabiliyor bazı şeyleri. Sizinle geçirdiğim her seans hayatımda bana yeni yollar açıyormuş gibi. İyi ki bu sürece sizinle başlamışım.

• F

Kız arkadaşımdan askerlik hizmetimi yaptığım esnada ayrıldığım için Ümmühan hanımı sosyal medya hesabından bulup ona online başvuruda bulundum.Beni birçok rahatlatıcı açıklayıcı kendimi sevmem gerektiğini izah eden sözler ile açıklık hale getirdi.Beni spora yönlendirdi zamanımı aklımı meşgul etmeyi ve özgüvenimin artmasına sebep oldu.Bence insanın kendisini rahatlıkla ifade edebileceği bir Arkadaşı yoksa, bir ailesi yoksa herşeyden ötürü tarafsız dinleyeni yoksa onun yeri Ümmühan hocam ve mükemmelliğin kıyısından geçen tedavi yöntemleri. Tekrardan nefes alabildiğim için teşekkürler ..

• Online Danışmanlık  •