Dt. Abdullah Emre Durgan

Diş Hekimi · Daha fazla

Mardin 1 adres

Diş Hekimi Randevusu

Diş Hekimi Emre Durgan

Tepebaşı mahallesi kilise caddesi eski picassu üstü özgeze iş hani, kat.1 no.1, 47400 Kızıltepe/Mardin, Mardin 47400

• F

Emre hocam, annemin Zirkonyum Kaplamasını yaptı. Sonuçtan çok memnunuz. Süreç içerisinde ki hasta odaklı yaklaşımı takdire şayan.

• Diş Hekimi Emre Durgan Zirkonyum Porselen Kronlar  •

• U

Dişlerim yeniden hayata döndü diş sağlığı çok önemli herkese tavsiye ediyorum

• Diş Hekimi Emre Durgan Diş Eti Estetiği  •

Emre hocayla 3 klinik gezdikten sonra tanıştık sayesinde korkumu atlatarak 20 adet zirkonyum kaplama yaptım 3 yıldır kullanıyorum güler yüzleriyle korkularımı aştım

• Diş Hekimi Emre Durgan Gülüş Tasarımı  •

• C

Emre beyin yanına tavsiye üzerine gittik kendileri çok ilgiliydi anneme 12 adet alman implanti yaptık 4 senedir hiçbir sorun yok

• Diş Hekimi Emre Durgan İmplant  •

• Ö

Emre hocanın yanında 6 sene önce kanal tedavisi yaptırdım şiddetli ağrı ile gittiğim kliniğinde güler yüzüyle beni ağzımdan kurtardı ve 6 yıldır dişimi sorunsuz kullanıyorum güler yüzlü bir hekim kesinlikle tavsiye ediyorum

• Diş Hekimi Emre Durgan Kanal Tedavisi  •

2023 yılında kanal tedavisi yapılmış bir dişimde lezyon oluşmuştu, gittiğim diğer hekimler dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti. Emre hoca dişimin çekilmesi gerekmediğini söyledi ve kanal tedavisi tekrarı ile dişimi kurtardı tabi o zaman istanbuldaydı Allah razı olsun elinize sağlık dişimdeki lezyon iyileşti

• Diş Hekimi Emre Durgan Kanal Tedavisi  •