- Ağız Kokusu
- Diş Eti Kanaması
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Diş Hekimi Emre Durgan
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Diş Hekimi Emre Durgan
Tepebaşı mahallesi kilise caddesi eski picassu üstü özgeze iş hani, kat.1 no.1, 47400 Kızıltepe/Mardin, Mardin 47400
fa...k
Emre hocam, annemin Zirkonyum Kaplamasını yaptı. Sonuçtan çok memnunuz. Süreç içerisinde ki hasta odaklı yaklaşımı takdire şayan.
• Diş Hekimi Emre Durgan • Zirkonyum Porselen Kronlar •
U
um...z
Dişlerim yeniden hayata döndü diş sağlığı çok önemli herkese tavsiye ediyorum
• Diş Hekimi Emre Durgan • Diş Eti Estetiği •
eb...u
Emre hocayla 3 klinik gezdikten sonra tanıştık sayesinde korkumu atlatarak 20 adet zirkonyum kaplama yaptım 3 yıldır kullanıyorum güler yüzleriyle korkularımı aştım
• Diş Hekimi Emre Durgan • Gülüş Tasarımı •
C
ce...
Emre beyin yanına tavsiye üzerine gittik kendileri çok ilgiliydi anneme 12 adet alman implanti yaptık 4 senedir hiçbir sorun yok
• Diş Hekimi Emre Durgan • İmplant •
Ö
öz...r
Emre hocanın yanında 6 sene önce kanal tedavisi yaptırdım şiddetli ağrı ile gittiğim kliniğinde güler yüzüyle beni ağzımdan kurtardı ve 6 yıldır dişimi sorunsuz kullanıyorum güler yüzlü bir hekim kesinlikle tavsiye ediyorum
• Diş Hekimi Emre Durgan • Kanal Tedavisi •
e....t
2023 yılında kanal tedavisi yapılmış bir dişimde lezyon oluşmuştu, gittiğim diğer hekimler dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti. Emre hoca dişimin çekilmesi gerekmediğini söyledi ve kanal tedavisi tekrarı ile dişimi kurtardı tabi o zaman istanbuldaydı Allah razı olsun elinize sağlık dişimdeki lezyon iyileşti
• Diş Hekimi Emre Durgan • Kanal Tedavisi •
Abdullah Emre Durgan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Emre Durgan, Diş Hekimi. Size Abdullah Emre Durgan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Çekimi, Tam Ve Parsiyel Protezler, Köprü, Kök Kanal Tedavisi, X-Ray.
Abdullah Emre Durgan adresi nerede?Abdullah Emre Durgan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepebaşı mahallesi kilise caddesi eski picassu üstü özgeze iş hani, kat.1 no.1, 47400 Kızıltepe/Mardin Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Emre Durgan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Emre Durgan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdullah Emre Durgan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdullah Emre Durgan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Abdullah Emre Durgan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Emre Durgan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Emre Durgan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Emre Durgan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Abdullah Emre Durgan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.