Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Kayseri, Kayseri 38000
fe....
Oğlum 5 yaşında ve belirgin bir harf problemi vardı. Toplam 7 seste sorun yaşıyorduk ve günlük konuşmada bizi zorlayan bir durumdu. Samet hocamızla yaklaşık 3 ay süren bir terapi süreci geçirdik. Süreç boyunca hem oğlumla iletişimi hem de bize verdiği geri bildirimler çok güven vericiydi. Kısa sürede ciddi bir yol kat ettik, şu an konuşması çok daha anlaşılır ve özgüveni arttı. Emekleri ve ilgisi için Samet hocamıza gönülden önerebiliriz
se...u
Çocuğumdq harf problemi nedeniyle özellikle ‘r’ sesi başta olmak üzere 5 farklı seste zorlanıyordu. Samet Hoca ile çalışmaya başladıktan sonra çok kısa sürede büyük yol kat ettik. Sadece 2 ayda hedeflenen tüm sesler düzeldi ve mezun olduk. Hem çocukla iletişimi hem de süreci bize detaylı anlatması bizi çok rahatlattı. İyi ki Samet Hoca’yı tercih etmişiz.”
be...z
33 yaşındayım işimden dolayı ses kalitem de problemler yaşıyordum. ses terapisi için Samet Beyle bir serüvene başlamıştık ve kısa sürede güzel bir sonuca ulaştık gayet güler yüzlü seanslarımız samimi bir şekilde ilerledi gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Dkt. Abdulsamed Akkaya
İlgili yorumunuz için teşekkür ederim sağlıcakla kalın hoşçakalın
em...n
Samet hocayla oğlum 2.5 yaşındayken yollarımız kesiştik oğlum kafasına darbe aldığı için konuşmasında gecikmeler yaşamıştık yaklaşık 6 aylık bir periyotta kendisini ifade etmeye konuşmaya kelimeler çıkartmaya başladık hocamızın tutumu ve ilgisiyle güEl seanslar geçirdik herkese tavsiyede bulunabilirim
Dkt. Abdulsamed Akkaya
Oğlunuzun gelişimi beni çok mutlu etti güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim
m....t
Oğlum 6 yaşında samet hocaya 4 Ay önce başladık konuşma bozukluğu için başvurduk güzel ilerleme kaydettik güzel yönlendirmeler sağladk herkese öneririm
Dkt. Abdulsamed Akkaya
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
i̇...y
8 ay önce 65 yaşındaki babam beyin kanaması geçirdi konuşmada ve anlamada ciddi problemler yaşadı ve bu problemin çözümü için dil ve konuşma terapistlerine başvurduk ama bir ilerleme olmadı Samet hocamız ile 4 aydır çalışıyoruz ve çok güzel ilerleme kaydettik en kritik zamanlarda bizi hep dogru yönlendirdi şuan babam kendisini daha iyi ifade ediyor bu konuda destek almak ve sonuç odaklı ilerlemek isteyenler için gönülden tafsiye ederim
Dkt. Abdulsamed Akkaya
Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim sağlıcakla kalın
ay...
Samet hocamla oğlum metin eren sayesinde tanıştık benim oğlumun bazı harflere dili dönmüyordu sayesinde sürecimiz tamamlandı ve oğlum şu an dilden mezun Samet hocamız hem iyi bir dil öğretmeni hemde çok anlayışlı ve çok nazikti
Dkt. Abdulsamed Akkaya
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim
gü...k
Dkt alanından kendini geliştirmiş bir ögretmenimiz 6 yaşında ki oğlumun ses bozukluğu vardı çok destekleri oldu herkese tavsiye ederim
Dkt. Abdulsamed Akkaya
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
ha...r
Oğlum 5 yaşında..söylediği hiçbir şeyi anlayamiyorduk..Samed hocam ile ön görüşme yaptiktan sonra sürece başladık..3 ay dir seanslarimiz devam ediyor..şuan çok güzel ilerleme var gerçekten bazen sizlere sıradan gelen sözler oğlumdan duyunca okadar mutlu oluyoruzki.. hiç umudum yoktu asla normal konuşmayacak diye uzulurken şuan okadar güzel duruma geldik ki..ayrica hocamızın bizimle ve oğlumla olan iletişimi çok güzel oğlum herkesle hemen anlaşamayan bir çocuk ama Samed öğretmenini çok seviyor..kesinlikle tavsiye ediyorum..ve geç kalmayın..iyiki karşılaştık Samet hocam..
Dkt. Abdulsamed Akkaya
Kıymetli görüşleriniz için teşekkür ederim
Ö
öz...z
Oğlum 6 yaşında belli harfleri söyleyemiyordu. Samet hocanın sayesinde kısa bir süre içerisinde konuşmasında anlaşılırlık düzeyi arttı oğlum isteyerek gidip geliyor
• Dkt. Abdulsamed Akkaya • Artikülasyon Bozukluğu Terapisi •
Abdulsamed Akkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulsamed Akkaya, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Abdulsamed Akkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Dil Terapisi, Randevu, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Akıcılık Bozukluğu Terapisi, Online Terapi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu.
Abdulsamed Akkaya adresi nerede?Abdulsamed Akkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulsamed Akkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulsamed Akkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdulsamed Akkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdulsamed Akkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Abdulsamed Akkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulsamed Akkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulsamed Akkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulsamed Akkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Abdulsamed Akkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.