Acil Tıp, Kumlu, Hatay
Özel Rich Hospital
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaKızıltoprak Mah. 921.Sk. No:27, Muratpaşa • Harita
Özel Rich Hospital
Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaFevziçakmak Mah. Dr Zeki Cad. Darıca, Gebze • Harita
Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaSerhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita
Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi
Özel Batı Hastanesi
Saray Mahallesi Alemdağ Cad. Sezer Sokak No:3-5, İstanbul • Harita
Özel Çakmak Erdem Diyaliz Merkezi
• Harita
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Selenium Retro A-Blok Kat:15, İstanbul • Harita
Umur Suadiye Muayenehanesi
• Harita