Acil Tıp, Kumlu, Hatay

• Bursa Çekirge Devlet Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi Harita

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi

• Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul Harita

Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi

• Acıbadem Kocaeli Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Yeni Mahallesi İnkılap Caddesi No:9, İzmit Harita

Acıbadem Kocaeli Hastanesi

• Kozyatağı Central Hospital

Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazla

Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy Harita

Kozyatağı Central Hospital

• Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19, Alanya Harita

Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Acıbadem Bakırköy Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazla

Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy Harita

Acıbadem Bakırköy Hastanesi

• Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji · Daha fazla

Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa Harita

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

• Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir Harita

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi