Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye 34764
R
rü...t
Nazal polip ameliyayımı gerçekleştiren ekibin başında bulunan basarılı operatör doktor. Kendisine ve tüm sağlık çalışanlarına buradan minnettarlığımı ifade etmek istiyorum
• Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
ay...u
Babamın hastalığı için Ümraniye Hastahanesi doktorlarından doktor Adnan Beye,defalarca gittik.Her defasında bizimle ilgilendi,elinden geleni yaptı.Hem hekimliğiyle,hem de insanlığıyla çok başarılı bir doktor.Kendisine tekrar teşekkür ediyoruz..
as...r
Adnan beyde rinoplasti ameliyatı oldum, kaburgamdan parça alarak burnuma ekledi. ameliyat öncesi ve sonrası oldukça iyi ilgilendi. çok memnunum. kendisine teşekkür ediyorum.
se...i
adnanbeyde deviasyon ameliyatı olmuştum ameliyat sonrası üçgün tamponla dolaştım doktorum birkezbile uğramadı durumumu sormadı şuan sağburundeliği sıksık tıkanıyor kendisini şikayet etmeyi düşünüyorum
Ahmet Adnan Cırık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Adnan Cırık, Kulak Burun Boğaz.
Ahmet Adnan Cırık adresi nerede?Ahmet Adnan Cırık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Adnan Cırık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Adnan Cırık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Adnan Cırık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Adnan Cırık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Adnan Cırık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Adnan Cırık hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Adnan Cırık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ümraniye bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ümraniye bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ümraniye bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları