Yayla Mah. İsmetpaşa Cad.No:19 Bozkır Apt., Isparta
Doğu Kampüsü Çünür, Isparta 32260
nu...n
çok iyi ve başarılı bir hekim.Kendisine tavsiye üzerine gitmiştik çok memnun kaldık ben de herkese tavsiye ederim.teşhisi ve tedavisi çok iyi. Tüm hastalara Allah şifa versin.
T
to...n
Ben tolga baran bende sayın hocamızın tedavilerinden şifa bulan bir astım hastasıyım Allah ondan razı olsun. Allah uzun ömürler versin allahın izniyle hocamız hastalara şifa vermeye devam edecek inşallah.
na...t
çok memnunum teşekkürler hocam ani oluşan ciyerlerimdeki nodullar çok iyi deyerlendirip beni rahatlattı hürmetlerim hocama ve bilassa zati davranışları çok iyi bir dosttu
ne...n
astım hastasıyım sürekli astım alevlenmesi geçiriyordum 1-1,5 yıl kadar tedavi uygulandı astımım yok denecek kadar azaldı yüksek astım iken şu an hafif astımlıyım teşekkürler ahmet hocam
Ahmet Akkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Akkaya, Göğüs Hastalıkları.
Ahmet Akkaya adresi nerede?Ahmet Akkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yayla Mah. İsmetpaşa Cad.No:19 Bozkır Apt. Isparta
- Doğu Kampüsü Çünür Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Akkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Akkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Akkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Akkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Akkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Akkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Akkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.