Op. Dr. Ahmet Görkem Yasak

Kulak Burun Boğaz · Daha fazla

Gaziantep 1 adres

1988 Yılında Kahramanmaraş'ta Doğdu. Tıp Eğitimine İstanbul Üniversitesi İstanbul Çapa Fakültesi'nde başladı. 2011 yılında mezun olduktan sonra 10 ay Bilecik Söğüt , Bilecik İnhisar , Bilecik Devlet Hastanesi'nde çalıştı. 2012 yılında girdiği İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi ihtisasını tamamladı. 3,5 yıl Kilis Devlet Hastanesi'nde çalıştı. Şu an Op. Dr. Ahmet Görkem Yasak Özel Kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Osmangazi Mah. 56073 nolu Cad. No:4 / C, Şehitkamil, Gaziantep 27560

Kulak Burun Boğaz Randevusu

• B

Aşırı konforlu bir süreç geçirdim etrafımda ne kadar burun ameliyatı olan kişi varsa ödemli mor ve ağrılı bir süreç geçirmişti. Ama ne ödem ne morluk en önemlisi de ağrım olmadı. Burun ise istediğim gibi şekli tam belli olmasa da şuan ki hali bile çok güzel .

• Op.Dr. Ahmet Görkem Yasak KBB Kliniği Burun Estetiği  •

Burun ameliyatım 3 ay oldu ve ilk ay beni yolda mağazada görenler burnun estetik mi çok güzel olmuş diyorlardı zaten çok şişmedi ve hiç morarmadı yüzüm.O zaman yeniydi ödem ve dikiş izi tazeydi bu yüzden belli oluyordu ama 2.ve3.ayda beni yeni tanıyanlar burnumun estetik olduğunu anlamıyorlardı söylediğimde çok doğal olmuş diyip şaşırıyorlardı dr.Görkem Bey’i seçme sebebim buydu ben çok fazla araştırmıştım ve instagram da hocamı bulunca yaptığı paylaşımlarda dikkat ettiğim ilk şey“Herkesin Yüzüne Yakışan Şekilde Estetik”yapmış olmasıydı.Biz ilk görüşmeye gittiğimizde bana ilk söylediği de senin yüzüne göre bir burnun olucak.Çok estetikli bir görüntü istemedim öyle de oldu.Ameliyat öncesi ve sonrasında hep destek oldular.Çevremde yada tanımadığım rastgele insanlar bana sorduğunda hemen öneriyorum. 4 ay önce bende buradan doktor beye yapılan yorumlara bakmıştım ve kararımı vermiştim umarım bu yorum birilerine yardımcı olabilir.

• T

Görkem hocam o kadar mükemmel bi doktor ki ön görüşmeden tutun ameliyat gününe kadar hatta ameliyat sonrası iyileşme süreci hepsinde çok iyi ilgilendi her şey detaylı açıklama yaptı. Aklınızda soru işareti kalmıyor . Yüzünüze nasıl bir burun uyar sağlığınıza nasıl etkiler hepsini söylüyor . Objektif bir insan. Önceliği sağlık diyip sizi güzel bilgilendiriyor. Ağrı sızı asla olmadı sihirli elleri ile mükemmel bir sonuç aldık. Kasım ayında ameliyatımızı olmuştuk . 20 gün bile olmadan sonuç çok iyi

• I

İki buçuk ay önce Görkem hocadan revizyon burun ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra burnumda tekrar sorun çıkar mı, bu sefer düzgün olur mu diye tedirgindim ama süreç çok güzeldi, çok ilgili bir ekip. Doktorda çok ilgili ve gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Ameliyatımda kaburga kıkırdağı kullanıldı, burnumdan da çok memnunum. Ayrıca aşırı şişme ve morarma da olmadı.

• I

Burun estetiği sürecim baştan sona beklediğimden çok daha rahat geçti. Ameliyat öncesi bilgilendirmeler, operasyon sonrası takipler ve her şeyden önemlisi elde edilen doğal sonuç beni fazlasıyla memnun etti. Doktorumun eline, emeğine sağlık. Artık fotoğraf çektirirken ya da aynaya bakarken kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bu süreci düşünen ama kararsız kalan herkese tavsiyem doğru doktoru bulduğunuzda gerçekten hayat kaliteniz bile değişiyor

• Y

Merhabalar ben iki ay önce burun ameliyatı oldum Ahmet Bey’ de. Kendisini sosyal medyadan buldum ve randevu alarak ön görüşme yaptık doğal bir burun istedim hem ameliyat öncesi hem sonrası süreçte hem doktorum hem asistanlar olarak çok memnun kaldım .Kendisini şiddetle tavsiye ederim ağrısız ve güzel sonuçlar için mutlaka görüşün derim

• Op.Dr. Ahmet Görkem Yasak KBB Kliniği Rinoplasti  •

Merhaba Kıbrıstan Ahmet beyi araştırarak buldum ve babam ve ben gittik burun estetiğini yaptırdık çok memnunuz ne şişlik ne morarma hiç bir aksilikle karşılaşmadık .Asistanları ve kendisi çok güzel ilgilendiler her bilgiyi detaylı bir şekilde anlattılar çok memnunuz tavsiye ederiz

• Op.Dr. Ahmet Görkem Yasak KBB Kliniği Burun Estetiği  •

Ben 2 ay önce ameliyat oldum Görkem hoca dan çok memnun kaldım gerek muayene öncesi sonrası sürekli iletişim halindeydik gayet ilgililerdi benm korkularım vardı tüm korkularımı görkem hoca ve asistanları sayesinde yendim ameliyat sonrası burnumda şişlik morluk çok olmadı yüzüme yakışan doğal bir burun yaptı çevremde çok fazla soruldu doktorum kontrol zamanlarını asla aksatmıyorlar arıyorlar uygun bi zamana randevu oluşturuyorlar hemen

• Y

İki ay önce burun ameliyatı oldum hem süreç boyunca ilgisi hemde sonrası için yönlendirmeleriyle güven veren bir doktor tam hayal ettiğim bir burna sahibim

• D

Doktorumu bir sosyal mecradan keşfederek randevu oluşturup gittim. Muayenede kaburgadan kıkırdak alınacağını, burun ucumdaki kıkırdağın zayıf olduğunu, kıkırdak eklenmezse ileride düşme yapabileceğini detaylı olarak anlattı. Ameliyata karar verince ricam üzerine bir sonraki haftaya ameliyat randevusu oluşturduk. Ameliyat güzel geçti, ameliyattan sonra ki bir hafta biraz zordu ama olağan bir durumdu. Sonrasında çok daha kolay geçti. Doğal bir burun istediğimi söyledim, istediğim gibi bir burun yaptı, etrafımdakiler estetikli durmuyor dedi, beklentimi karşıladı. Asistanlar da çok ilgiliydi kontroller için düzenli arandım.