Ahmet Hakan Erol Muayenehanesi

Kocaeli, İzmit, Kocaeli

Doktorumuzla bebeğimiz 1 haftalıkken tanıştık ilk muayenesini o kadar detaylı ve güzel yaptı ki soru sormaya gerek duymadan ayrıldık odadan, ardından bir virüs süreci yaşadık başka doktorların muayene ederek teşhis edemediği rsv virüsünü gider gitmez sürüntü testi ederek teşhis etti. Bebeğimizin ciğerlerine inmeden doğru müdahale ile tedavi olduk. Her muayenemiz çok detaylı yapılıyor ve kafamızda soru işareti kalmadan odadan çıkıyoruz. İyiki varsınız, herkese tavsiye ederim yürekten

• Ahmet Hakan Erol Muayenehanesi Diğer  •

• Y

4 gün boyunca gidip geldik bu doktora hatta günde 2 defa gittiğimiz de oldu ciğer filmi kan tahlili vs hepsi yapıldı crp yüksek çıktı ciğer filmi temiz dedi sadece öksürük için hava verdi hastanede yapıldı antibiyotik yazdı eve gönderdi 2 gün sonra geçmeyen öksürük ateşle tekrar gittik enfeksiyonun yükseldiğini gördük ısrarla ciğerleri temiz dedi şiddetli öksürüğü de geçmediği için yatış verdi kabul etmedik başka bir hastaneye doktora gittik ve astım bronşiti olduğunu ciğerlerine indiğini öğrendik.. Hakkım asla helal değil !!!

• başka bir yer Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun