- Tüm Çocuk Hastalıkları
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4, Kocasinan 38000
bü...ı
4,5 aylık Setenay ve Berkutay ikiz bebeklerim var . 3 aylıktan itibaren Ahmet Kamalı beye kontrollere gidiyorum. Kendisi ,kişiliği ,sakinliği ve babacan tavrı ile bana güven verdi. İkizlerimin Ahmet dedesi oldu.
Hastanedeyken ya da evdeyken kolaylikla ulaşabiliyorum. Sorularima sabırla cevap veriyor.
Doktorluğuna ve insanlığına çok güveniyorum. Asla gereksiz bir işlem yapmıyor. Önerileri her zaman işime yarıyor. Gittiğimden beri bebeklerim hasta olunca korkmuyorum . Güvenilir bir kapım var diye düşünüyorum. Allah razı olsun .• Özel Kayseri Tekden Hastanesi • Yenidoğan Takibi •
es...a
Yıllar önce çocuğumun egzaması için gittik bakar bakmaz süt alerjisi dedi! meğer başka bir alerjisi varmış Fakültede test yapıp öğrendik.Birde el kadar bebeğe kortizonlu krem yazdı.Bir kişinin önerisi ile gittim ama bir daha öneri yaparken daha dikkatli olun
s....
Herkese merhaba Ahmet bey e tavsiye üzerine gittik fakat deneyimlerimi sizlerle de paylaşmak isterim. 9. Ay genel kontrol ve bebek gelişimi üzerine konuşmak için gittik fakat o kadar kalabalık ve yoğunluk vardı ki 5 dk sürdü toplam muayene doktor bey kalkıp ciğercilerini dinledi geçmeyen pişiği için krem yazdı krem içerikleri hakkında herhangi bir bilgilendirme yapmadı ben sonradan kortizon içerdiğini öğrendiğim için alternatif bir krem bulup kullandım yani kalktı muayene etti reçete yazdı ve başka bişey var mı diye sorup güle güle dedi demem o ki biz ek gıda 9. Ay gelişimi neler yapılmalı neler beklenir bebeğin şuana kadar ki gelişimi nasıl biz bunları çocuk doktorumuzdan değilde kimden öğreneceğiz gidecek olanlara bilgi vermek istedim ilgi alaka bekleyerek gitmeyin problem varsa muayene edilir gönderiliyorsunuz
• Özel Kayseri Tekden Hastanesi • Randevu •
em...
20.05.2024 tekten Hastanesi'nde doğum yaptım bebeğim 2 kere istiğfar etti hemen küveze alındı 2 gece kaldı neyi var die sordum terslerek reflüsü var başka bisi yok dedi reflü icin bebeğim kuvezde kaldı ilk dogumundu bilgisizdim 3.gün sonuclar çıktıktan sonra taburcu edeceğini beyan etti sonuçları öğrenmekiçin gittim bilgi vermedi Yenidoğanbakımdan arar söylerler dedi Yenidoğan dan aradılar bebeğimizi alabileceğimizi söylediler bebeğimi aldım gözlerinin içi sapsariydi geri bir gün sonra kontrole gittiğimizde muane kıyafetlerini çıkarıp geri buz gibi emzirme odasında giydirme mi istedi ve geri sarılıktan dolayı bebeğimi küveze aldı akşam 9 da emzirme ye gittiğimde bütün hastalar benim dedi evet dediğim için bu hastayı taburcu edin die bas bas bir daha bana gelmeyin bağırdı o kadar emziren annenin 2 hemsirenin icinde o günden sonra bir daha kendisine gitmedim lohusa beni ağlattı bu çocuk aç açından ölmüş gibi cümleler daha sayamadığım kötü kelimeler söyledi Hakkımı asla helal etmiyorum
R
ra...k
Oğlumun entübelik bronşitini 5 gün hastanede yatırarak iyileştirdi bizi ölümden kurtardı Allah ondan razı olsun. Artık çocuklarımın bir doktoru olduğu için seviniyorum iyi ki var
• Özel Kayseri Tekden Hastanesi • Çocuk Gelişim Testi •
K
ke...n
2.5 yaşında oğlum 1 yıldır kabızlığı vardı hiç bir yerde çare bulamadım.surekli lavman veriyorlardı bir yılımız zehir oldu ama 2 gün önce Ahmet hocama muayeneye gittik oğlumun kabızlığı düzeldi
Allah ondan razı olsun işinin ehli bir doktor.hic tereddüt etmeden gidin.• Özel Kayseri Tekden Hastanesi • Diğer •
T
ta...ç
Bir aylık bebegimizi tavsiye üzerine Ahmet hocaya götürmüştük. Muayneden sonra bebegin hidrosefali olabilecegini söyledi. Hemen fakülte ameliyat falan derken erken teşhis oldugu için beyin hasarı almadı. Gerçekten işini iyi bilen ve çok dikkatli bir Dr
hn...b
Kızım reflüsü olan sıkıntılı bir bebeklik geçirdi 6 aylık olduk kilosu azdı, meme ve mama reddinden dolayı gittik. Ama doktor ne geçmiş hikayemizi dinledi nede şikayetlerimizi çocuğu hemşire tarttı kendisi genel bir fizik muayene yaptı, yakın zamanda yapılmış kan idrar ultrason tetkikleri ise bakmadı bile, sonra bana bu çocuk aç kalmış dedi yüzüme yüzüme. Sonuçta ben bir anneyim taktir sizin!.. ayrıca zaten şikayetimiz o ama anlatamadım bile. Mama yazdı ama mamayıda reddediyor bebeğim ve her yolu denedim. Üstelik bana kızım, yenge gibi sözcüklerle hitap etti hiç hoşlanmadım. Detaylı anamnez almadan bizi dinlemeden hızlıca kendi söyleyeceklerini söyleyip hızlıca bir sonraki hastaya geçti. Sıkıntılarımızı anlatamadım sorularımı soramadım bile.
• Özel Kayseri Tekden Hastanesi • Randevu •
ha...a
Oğlum 1 aylıkken bronşit oldu Ahmet Kamalıya götürdük antibiyotik balgam söktürücü ve öksürük şurubu yazdı Allah'tan sağlık personeliyimde küçücük çocuğa balgam söktürücü ve öksürük şurubu verilmeyeceğini biliyorum kullanmadım birazcık insafa davet ediyorum
• başka bir yer • Oğlum bronşit olmuştu •
me...t
Bebeğimizin ilk muayenesi için götürdüm tavsiye ve buradaki yorumlara istinaden götürdüm ilk muayenede bütün bilgileri verdi 2 gün sonrası için kan tahlili istedi14. 00 de vermiş olduğumuz tahlil 16.50 de çıkar dendi 3 saat bekledik 16.50 olduğunda doktor gidecek diye sonuca bakmak istemediler zorla baktırdık ilk muayenedeki ilgiden eser yoktu ilk defa özel bi hastanede böyle bi ilgisizlikle karşılaştım tavsiye etmiyorum
• Özel Kayseri Tekden Hastanesi • Bebek Takibi ve Aşılar •
Ahmet Kamalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Kamalı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ahmet Kamalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Fototerapi, Apgar Skoru.
Ahmet Kamalı adresi nerede?Ahmet Kamalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Kamalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Kamalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Kamalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Kamalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Kamalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Kamalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Ahmet Kamalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kocasinan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla