Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Kayseri Tekden Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 5 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 5 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Kayseri Tekden Hastanesi Kayseri ilinde Gevher Nesibe mahallesi Gür sokakno:4 adresinde bulunmaktadır.

Özel Kayseri Tekden Hastanesi
  • CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Özlem Katırcı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Özlem hocam benim bu zorlu sürecimde çok yardımcı oldunuz randevularda herşeyi en ayrıntısına kadar anlattınız ilgilendiniz sempatik güler yüzlü olmanız bizi çok memnun etti özellikle doğum sürecimde çok ilgilendiniz

T
    Op. Dr. Ahmet Acer Normal (Vajinal) Doğum

Doktorumuz gebeligin ilk aylarından itibaren hem bilgisi hem ilgisiyle herzaman bize güven verdi zaten bu ikinci dogumumuz kendisiyle bunda da ilki gibi çok memnun kaldık.Normal doğum olarak gerçekleşti dogumumuz ilki de normal olmuştu ve hiç bir sorun yaşamadık gidecek olanlar gönül rahatlığıyla gidebilir Ahmet bey işinde çok uzman bi doktor

Prof. Dr. Ahmet Güney Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Annemin diz protezi revizyon ameliyatını başarıyla gerçekleştiren Dr. Ahmet Güney ve ekibine minnettarız. Kendisi sadece mükemmel bir cerrah değil, aynı zamanda hastalarına güven veren, onları en iyi şekilde anlayan bir hekim. Ameliyat öncesi tüm sorularımıza sabırla yanıt verdi, süreci detaylıca anlattı ve her aşamada annemin yanında oldu. Operasyon sonrasında da gösterdiği ilgi ve titizlik sayesinde annem çok daha hızlı ve konforlu bir iyileşme süreci geçiriyor. Böyle işini tutkuyla yapan, insan hayatına dokunan doktorlarımız iyi ki var.

Op. Dr. Özlem Katırcı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İntörn hekim olarak uzun bir süre araştırmıştım hocamızı ve iyi ki Özlem hocamızı seçmişim. Hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadı , ne zaman istesek ne zaman aklımıza bir şey takılsa 7/24 ulaşabildik. Acil doğum yapma durumunda kalmama rağmen içimi o kadar rahatlattı ki kendimi tamamen teslim edebildim. Özlem hocamız gibi iyi bir kadın doğum hekimi olabilmek umuduyla tus’a çalışacağım

K
    Op. Dr. Ahmet Acer Normal (Vajinal) Doğum

Gebeliğimin başından itibaren Ahmet hocayla yolumuza devam ettik. Güzel bir normal doğum gerçekleştirdik. Sakinliği ve tecrübesi bizi de sakinleştirdi. Yine olsa yine Ahmet hocayı tercih ederiz

Op. Dr. Gülcan Yazıcı Özgün Gebe Takibi

Canım Gülcan hocam..
    Hayatımda gördüğüm en sevecen ,en cana yakın,
    en iyi doktordur kendisi.İlgisine,bilgilendirmesine hayranım.Onun sayesinde ilk dogumum olmasına rağmen çok güzel bir normal doğum gerçekleştirdim. Bence çok şanslıyım ki Gülcan hocama rastladım.Bundan sonra bir evladım daha olacaksa ki Gülcan hocamın ellerine doğsun isterim..

Op. Dr. Ahmet Acer Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık

Ahmet Beyin eşimin hamileliği süresince olan ilgi alakası çok iyiydi. Gerek bizlere verdiği bilgiler uyarılar önlemler gerekse bizleri rahatlatma girişimleri çok yerindeydi. Bütün süreç boyunca aklımızda acaba mı diye hiç bir soru gelmesine müsade etmedi. Çok memnun kaldık kendisinden.

Op. Dr. Gülcan Yazıcı Özgün Normal (Vajinal) Doğum

Canımız biricik doktorumuz gebeliğimin ilk haftasından itibaren hep birlikte idik gerek mesleki tecrübesi gerekse insancıl yanı ile bizi hiçbir zaman hüsrana uğratmadı kontrollere sayesinde hep can ata ata gittim normal doğumdan korkmama rağmen onun ve ebelerimizin sayesinde o korkumu yendim insanın şevkate en ihtiyaç duyduğu anlarda iyi insanlar ile karşılaşması ne büyük mucize yüzünden tebessümü asla eksik olmayan güzel doktorumuz mutlu doktor ardında hep mutlu hastalar bırakır ve bizdede öyle oldu Gülcan Hoca denilince hep o tebessüm eden neşe saçan yanı ile anılacak bizde iyiki ve her zaman siz...

Op. Dr. Ahmet Acer Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler

Hamilelik süreci boyunca ve doğum sürecince her şeyi ile mükemmel bir süreç geçirdik sevgili Ahmet hoca ile özellikle normal doğum düşünen tüm anne adaylarına gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Op. Dr. Özlem Katırcı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Özlem hocam ile hamilelik sürecini harika ilerlettik. Ne zaman ulaşmak istesem yanımdaydı. Mesajlarıma aramalarıma hep geri dönüş sağladı. O kadar memnundum ki, doğuma kadar beni hiç yalnız bırakmadı. Her gebenin isteyeceği bir doktor, iyi ki varsınız